Månedsmagasinet på Costa del Sol

Rafa Nadal kommer til Málaga

Det var en stor triumf da Málaga nok en gang ble utnevnt som vertskap for finalen i Davis Cup. I går ble triumfen enda større da det ble kjent at Rafa Nadal kommer tilbake til det spanske Davis Cup-laget etter… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kapasiteten til Marbellas avsaltingsanlegg fordobles

Det gjøres store investeringer og jobbes hardt for å maksimere kapasiteten til Marbellas avsaltingsanlegg. Ramón Fernández-Pacheco fra Junta de Andalucía sa tidligere denne uken at det nå har vært mulig å fordoble produktiviteten, slik at anlegget kan produseres 12 kubikkhektometer… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Brannrøyk fra Portugal driver innover Málaga

De siste dagene har himmelen over Málaga og Costa del Sol vært mørkere enn vanlig og luften har vært tåkete. Denne gangen handler det ikke om calima fra Afria, men i stedet frakter luften røyk fra land- og skogbranner som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

‘Brad Pitt’ svindler €325 000 fra sårbare kvinner

De anklagde bak en falsk Brad Pitt som svindlet to kvinner for €325 000, er nå arrestert i Málaga. De cyberkriminelle kontaktet tilsynelatende ofrene gjennom en fan-plattform til Brad Pitt og fikk kvinnene til å tro at de ikke bare… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

4,41 millioner turister med 15 millioner overnattinger

Økningen av utenlandsk turisme medfører at Málagas hoteller fortsetter med historiske antall reisende og overnattinger. Ifølge nylige tall publisert av Det spanske statistiske sentralbyrået (INE) registrerte Málaga-provinsen totalt 4,41 millioner turister og 15,48 millioner overnattinger mellom januar og august 2024,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Munkeparakitten – kystens invaderende papegøye

Vi har alle sett og hørt dem langs Costa del Sol, men kanskje uten å tenke på at det er faktisk en art av papegøyefamilien vi har flygende og skvaldrende rundt omkring i våre nabolag? Vi snakker selvsagt om Munkeparakitten (Vitenskapelig navn Myiopsitta monachus), en fugl som er til stor ergrelse for noen, og til […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.