Månedsmagasinet på Costa del Sol

På den andre siden: Hvor høy pris er vi villige til å betale for turismen?

Det var én av de største demonstrasjonene noen gang på Costa del Sol – om ikke den største. Over 15 000 innbyggere marsjerte en fredelig lørdag formiddag gjennom Málagas gater for å ytre sin utilfredshet med dagens mange turistboliger. Protesten ga gjenlyd i store deler av Europa og ble i mange medier beskrevet som en […]

Hvordan tilbringe regnværsdager i Spania

I Norge er vi godt vant til grå regnværsdager, spesielt langs kysten. Vi vet at det gjelder å kle seg etter været og gjøre det beste ut av situasjonen. Derfor nyter de fleste av oss solskinnsdagene i Spania ekstra godt, vel vitende om at det regner i hjemlige trakter. Likevel er det slik at regnværsdager […]

Marbella-kvinne ansvarlig for Kamala Harris’ nettsikkerhet

På bare noen få dager har hun blitt omtalt verden over. Soledad Antelada fra Marbella er utnevnt som ansvarlig for cybersikkerhet bak Kamala Harris’ valgkampanje i forkant av det amerikanske presidentvalget. «Det er en kjempeutfordring både faglig og privat som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Psykiske lidelser er nærmest en ny folkesykdom

Flere spanjoler enn noen gang lider av psykiske lidelser – også på Costa del Sol.De siste tallene fra Seguridad Social viser at drøyt 600 000 innbyggere var sykemeldt i løpet av 2023 som følge av angst, depresjon eller stress. De… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Hestens dag feires 21. september

Fuengirola A Caballo er en veldig populær og festlig dag hvor søkelyset er på hester. Det meste av arrangementet er sentrert på Plaza de la Constitución og rundt Plaza Reyes Católicos og Calle Condes de San Isidro. Mellom klokken 11.00… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

27 % dyrere å leie enn å betale boliglån

Å leie en to-roms bolig i Spania representerer for tiden en høyere kostnad per måned enn boliglånsbetalingen hvis man kjøper det samme huset. En splitter ny undersøkelse fra eiendomsplattformen Idealista fremhever at å leie en bolig i Málaga er 27… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Levende musikk og gratis sardiner i Marbella

Torsdag 19. september utdeles 1700 kilo grillede sardiner på fire strender i Marbella kommune. Feiringen av den tradisjonelle havretten begynner kl. 20 00 og har mottoet Hyllest til turismen og kommunen. Sammen med sardinene vil det også kuttes opp 1000… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.