Månedsmagasinet på Costa del Sol

90 prosent færre skogbranner

Det har vært mange skogbranner i sommer i Málaga-provinsen, men ingen av stor betydning. Målt i mengden brente kvadratmeter har omfanget av sommerens skogbranner gått ned med 89 prosent sammenlignet med fjoråret. » Infoca-planen vår har gitt oss gode resultater,»… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fortsatt ingen lavutslippssoner i Mijas

Det går veldig tregt å få innført de lovpålagte lavutslippssonene på Costa del Sol – spesielt i Mijas. Flere kommuner er forsinket med prosjektet, men i Mijas har de så vidt kommet i gang. Dette har nå fått ombudsmannen til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Stort arrangement med antikke biler 19.–22. september

Rundt 50 biler fra årene 1924 og 1965 vil denne uken samles til den tolvte årgangen av Exposición de Vehículos XII Antiguos Ciudad de Marbella, en utstilling av antikke kjøretøy i Marbella. Utstillingen vil hovedsakelig holdes i San Pedro de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

2300 aksjoner mot skadedyr i sommer

Malaga bystyre har gjennomført fler enn 2300 aksjoner mot smågnagere og skadeinsekter i løpet av sommeren. Handlingene var utført som skadedyrforebygging, overvåkning og kontrolltjeneste og inkluderte alle bydistrikter. Miljø- og bærekraftavdelingen har jobbet parallelt med en ny omfattende skadedyrbekjempelseskontrakt som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga arbeiderstrøk: tredobbel turisme og skyhøye priser

I Málagas arbeiderklassestrøk Huelin selges boliger til rekordhøye priser, mens antall turistleiligheter har blitt tredoblet. Plassmangel i sentrum har drevet opp prisene i det tidligere industriområdet vest for Málaga sentrum. Med sin beliggenhet ved kysten, et steinkast fra jernbanestasjonen og ved siden… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Bueno, ditt nye bankalternativ i Spania

Drømmen for mange er en feriebolig i solen, og enkelte velger også å flytte til varmere strøk. Men bolig i utlandet kommer med andre utfordringer enn de man møter i Skandinavia, noen eksempel er språk, kultur og servicenivå. Vi har selv opplevd disse utfordringene, og i 2020 bestemte vi oss for å utfordre spanske banker […]

T-Line Norge AS flytter ditt innbo sikkert fra Norge til Spania

Hvis du skal du flytte mellom Norge og Spania, er det opplagte valget av flyttefirma T-Line Norge AS. Flyttefirmaet eies og drives av brødene Tommy og Jan Roger Tofteberg som har drevet firmaet siden 2015 og har over 30 års erfaring i bransjen. Med T-Line Norge AS kan du føle deg helt trygg. Med egne […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.