Månedsmagasinet på Costa del Sol

Hvor mye tjener utlendinger i Spania?

Selv om Spania har Europas høyeste arbeidsløshet blant unge og en relativt lav gjennomsnittslønn i forhold til EU som helhet, er det fremdeles et attraktivt sted å jobbe for utlendinger. Klimaet, maten, den gode livsstilen og de rimeligere levekostnadene oppveier… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Prøv en av Andalucías gjemte jomfrustrender før det blir for sent

Sommeren er ikke over, iallfall ikke her i Andalucía. Faktisk er strendene bedre nå enn midt på sommeren. Den spanske fellesferien er over, barna skal snart tilbake på skolen, og med litt kjøligere temperaturer har mange av manetene som invaderte… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ceuta – omstridt perle mellom hav og kontinenter

Her er en gåte: Hvilket sted på kloden vår kan man stå på et punkt og se to verdenshav, to kontinenter, tre nasjoner og tre kongedømmer?Svar: Ceuta. Dette kommer kanskje uventet på de som ikke har vœrt i denne sør-spanske… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fra tapasbaren

Sobrasada er en pølse som først og fremst blir produsert på Mallorca. Den inneholder svinekjøtt og store mengder paprika, som gir den en flott farge. Den fås både i en fast variant som man kan skjære i skiver og servere… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

En god kopp kaffe

– verdens mest populære drikk. Over 1/3 av verdens befolkning er enige om at en god kopp kaffe er noe av det beste som finnes. Helt fra de gamle arabiske kaffehallene til nåtidens trendy caféer har kaffen vært et viktig… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Velkommen til Det Norske Magasinets september-utgave 2024!

Så og si hver måned har Det Norske Magasinet et intervju med nordmenn som bor heltid eller deltid i Andalucía, som reiser hit fast eller har en eller annen tilknytning til Sør-Spania. Det kan være forretningsdrivende, pensjonister, barnefamilier, feriegjester, sysselsatte, artister, investorer, ektepar, studenter eller gründere. Samtalen dreier seg gjerne om hvor de kommer fra […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.