Månedsmagasinet på Costa del Sol

Vedlikeholdsproblemer i Torremolinos

Det er igjen problemer med det offentlige vedlikeholdet i Torremolinos kommune. Derfor aktiverer byrådet nå en plan som skal sikre renere gater, parker og strender i løpet av sommeren. Kommunen har blant annet sikret seg seks nye høytrykkspylere som skal… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Massive protester mot Mijas’ eseltaxier

Det er igjen massive protester mot eseltaxiene i Mijas Pueblo. Dette skjer etter at to esler besvimte sist uke, sannsynligvis grunnet varmen. De to episodene ble filmet av forbipasserende og videoene har gått viral på sosiale medier. Hendelsene har medført… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nordmenn fortsetter å kjøpe feriehus i Spania

I flere tiår har Spania vært et yndet feriemål for nordmenn og trenden viser ingen tegn til å avta. Fra de solfylte strendene på Costa del Sol til de sjarmerende landsbyene på Balearene, tilbyr Spania en perfekt blanding av avslapning, kultur og eventyr.  Det har ført til at mange nordmenn ikke bare besøker, men også […]

Kulturfredager i Mijas i hele august

Med start den 9. august begynner Mijas med kultur- og fritidsarrangementer under tittelen Veraneando (å ‘gjøre’ sommeren) med fire forskjellige arrangementer: Det første holdes nå på fredag 9. august med opptredener og monologer av Jacob Torres og Javi Vallespín ‘Peloches’. Torres utfører sine monologer med imitasjoner, spesialeffekter og mislykkede forsøk på moderne koreografi, mens komikeren og skuespilleren Vallespín fokuserer sin opptreden på å vise at humor er et universalt språk. Stedet for arrangementet er Parque Andalucía og forestillingen begynner kl. 22.00. Den… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

€750 i bot for å vaske seg i Málagas drikkefontener

Bystyret i Málaga minner befolkningen om at de 329 offentlige drikkefontenene som er fordelt over hele kommunen, utelukkende kan brukes til å drikke vann. De presiserer videre at det er strengt forbudt å bruke fontenene til personlig hygiene eller til å… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

88 ferger til Nord-Afrika på én dag

Sist lørdag krysset nesten 40 000 passasjerer Gibraltarstredet fra Algeciras og Tarifa på det spanske fastlandet til Nord-Afrika. De to havnene registrerte til sammen 88 fergeavganger mot de Nordafrikanske havnene i Ceuta og Tanger. Rundt 37 431 passasjerer og 9566 kjøretøy reiste til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.