Månedsmagasinet på Costa del Sol

Profil: METTE JOHANSEN – Dressurtrener i Jerez de la Frontera

De aller fleste norske som jobber i Sør-Spania arbeider innen eiendom og juss, har sitt eget selskap eller jobber som en digital nomade. Så hvem hadde trodd at det fantes en profesjonell norsk hestetrener i selveste Jerez de la Frontera… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Enda en brann på kysten

På mandag ettermiddag ble området Nagüeles i Marbella rammet av en skogbrann som heldigvis ble erklært slukket på tirsdag ettermiddag. Da hadde et 44,9 hektar naturområde blitt brent ned. På tirsdag ved 17-tiden brøt det ut enda en skogbrann, denne… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nerja og Almuñécar er pensjonistparadiser

En ny analyse gjør Nerja og Almuñécar til Sør-Spanias mest populære byer for eldre. Det er nettportalen movingtospain.com som spesialiserer seg på rådgivning for utenlandske innflyttere, som har spurt sine mange brukere om deres foretrukne kystbyer. På en skala fra… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkystens strender forsvinner

Det er sjelden at Greenpeace og det spanske miljødepartementet er enige i deres prognoser. Det er imidlertid tilfellet når debatten handler om fremtiden for Costa del Sols strender. I en ny rapport skriver Greenpeace at vannstanden langs de andalusiske kyster… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga – provinsen med høyest forventet levealder

Málaga er provinsen i Andalucía med den høyeste forventede levealderen ifølge Det andalusiske demografiske informasjonssystemet (SIDEMA). Gjennomsnittet for 2023 var på 83 år. Dette er det høyeste tallet siden registeringen begynte i 1975, da det tilsvarende tallet var 71,8 år.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Startup nettplattform for eldre som ønsker å dele bolig

Ifølge Det spanske statistiske sentralbyrået (INE) har Spania nesten fem millioner boliger hvor det bare bor én person. Halvparten av disse er okkupert av personer over 65 år. Derfor bringer nå den nye startup-bedriften Hagamos Hogar en løsning for eldre… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.