Månedsmagasinet på Costa del Sol

LOS VIKINGOS – GOLF PÅ COSTA DEL SOL SOMMER 2024

Los Vikingos er en klubb for norske golfspillere som bor på Costa del Sol gjennom høst, vinter og vår. Vi har i overkant av 50 medlemmer, samt en god del gjestespillere. Gjestespillerne er gjerne nordmenn som kommer i kortere perioder til Costa del Sol. Til høsten starter vi opp med spill den 25. september. For […]

Nå kan du klone ditt husdyr i Marbella

Hvis du vil klone ditt kjæledyr, så dra til Marbella. Der har nemlig laboratoriet Ovoclone, som det første i Spania, utviklet en teknikk for akkurat dette formålet. Men det koster mer enn det smaker. Den som vil klone sine kjæledyr… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Møte om nytt kysttog

Debatten har gått i minst to tiår, men nå får den en mer seriøs karakter. I disse dager samles for første gang representanter fra sentralregjeringen, Junta de Andalucía, fylkesrådet og samtlige kommuner på Costa del Sol for å få utarbeidet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kommunene vil ha gratis AP-7 motorvei

Det politiske presset på å få gjort betalingsmotorveien AP-7 gratis blir stadig større. Den siste til å uttale seg, er Marbellas ordfører Àngeles Muñoz som insisterer på at Costa del Sol bør gjøre akkurat som i Alicante. “For å forbedre… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Pass deg for lommetyver!

Tips for å komme gjennom sommeren med lommeboken i behold. Med sommeren på Costa del Sol kommer det ikke bare flere turister, men også flere lommetyver. Og i motsetning til tidligere, er det ikke lenger kun de store turistsentrene som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Slik bruker turistene penger i Málaga by

En av nøkkelindikatorene for turistutviklingen i byer er hvor mye turister bruker, men når det kommer til hva de reisende bruker sine penger på, er det ikke like mye forskning. Nå har Mastercard i samarbeid med turistrådet i Málaga bystyre… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

600+ daglige flyvninger setter Málaga flyplass på prøve

Málaga internasjonale flyplass opplever allerede en sommer med den største operative aktiviteten i sin historie. Antall passasjerer øker hver måned, men flyplassen har aldri passert barrieren på 600 flyvninger per dag – inntil nå. Aktiviteten i kontrolltårnet på flyplassen er… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.