Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nytt privatsykehus på vei i Vélez-Málaga

Private sykehus, legesentre og klinikker har de siste årene blomstret frem i kystbyene vest for Málaga. Nå kommer det tilsynelatende også til å skje øst for Málaga.Firmaet HM Hospitales har nettopp kunngjort at de vil bygge et privatsykehus på ni… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Slik velger du en god bookmaker for odds-spill

Når du skal engasjere deg i odds-spill, enten det er på sport eller andre begivenheter, er valget av en pålitelig bookmaker avgjørende for å få en positiv spillopplevelse. Med en overflod av bookmakere tilgjengelige, kan det imidlertid være utfordrende å velge den rette. Denne guiden vil gi deg innsikt og tips om hvordan du kan […]

Veldedighetskonsert for Cudeca i Benalmádena

Hvis du ikke har noen planer på lørdag den 15. juni, så finnes det et hyggelig og veldedig alternativ da elevene fra Benalmádenas musikk- og danseskole holder en veldedighetsforestilling i Benalmádenas auditorium i Parque de Paloma. Konserten, som begynner kl.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Grønt lys til nytt nomade-hotell

Digitale nomader strømmer fortsatt til Solkysten, men dagens nye innflyttere har vanskelig for å finne seg et sted å bo. Derfor starter nå entreprenørgruppen Moraval byggingen av et nytt hotell som er spesialdesignet for digitale nomader. ”Vi ser et stort… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ulovlig salg av mojitos på Málagas strender

Alle og enhver kan drømme om en mojito når man ligger på stranden, men den kan bare kjøpes og nytes ved en strandbar og andre autoriserte serveringssteder. Lokalpolitiet i Málaga har nylig tatt flere personer som lager og selger hjemmelagde… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Axarquía – spansk pioner for nullutslipp av behandlet vann

Forskere fra Universitetet i Málaga (UMA) fremhever den ekstraordinære kvaliteten på sjøvannet på østre Costa del Sol, da alt resirkulert vann fra de store renseanleggene i regionen nå går direkte til jordbruket.Det er spesielt snakk om Axarquía-området. Til tross for… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.