Månedsmagasinet på Costa del Sol

56 grillbåter på Marbellas strender

Marbella kommune har satt i stand 56 moragas – altså grillbåter – på kommunens strender. Disse er tilgjengelige for allmennheten fra 1. juni til 15. oktober og kan brukes fra kl. 20.00 til kl. 01.00. For å benytte en grillbåt,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

40 prosent av Solkystens heiser er ikke sikre

Fire av ti av Solkystens eiendommer må enten ha justert heisene eller montere en ny heis. En ny lovgivning har skapt et ramaskrik blant landets mange boligeierforeninger. Det er det spanske industridepartementet som har strammet kravene for å øke sikkerheten… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Marbella FC tilbake i eliten

Det er gode tider for fotbalen i Marbella. På søndag sikret byens lag, Marbella FC, seg en opprykning til landets tredje beste rekke – Primera RFEF. Det er her Málaga CF akkurat nå også hører til.  Marbella FC har hatt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

1000 nye andalusiske ‘grønne’ politiagenter

I januar presenterte Junta de Andalucía et lovforslag om å opprette en andalusisk politienhet med miljøagenter for å bekrefte Juntaens «forpliktelse til samfunnet som er avgjørende for bevaring av kulturarv samt beskyttelse, overvåking og forvaltning av skogmiljø og landskap». På… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sommeråpent alle dager i 12 Solkyst-kommuner

Fra 01. juni inntil 29. september åpner igjen Costa del Sols forretninger dørene på søndager og helligdager i kommuner som Juntaen definerer som Områder med stor turisttilstrømning (ZGAT). ZGAT-områdene bør også ligge nær havneområder eller være erklært et verdensarvsted. Kommunene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkystens diskré skandinaviske byggherre

Han har bygget over 2200 boliger og er Costa del Sols ubestridte skandinaviske byggherre. Likevel kjenner de færreste til ham. Ole Sigurdsson har alltid gått stille i dørene, og først nå i en alder av 80 år gir han sitt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sommeren er her – og det er kakerlakkene også!

Når varmen stiger og luftfuktigheten øker, som vanlig er på Costa del Sol om sommeren, får vi ofte besøk av noen særdeles ubehagelige kryp her på solkysten, og ofte i store mengder. Nei, jeg snakker ikke om de tyske turistene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Gambas, langostinos, camarones og carabineros

Forskjellene på gambas, langostinos, camarones og carabineros er ikke alltid lett å få øye på. Hva er forskjellen på en reke og en reke? Altså forskjellen mellom gamba, langostino, camarón og carabinero, som er de oftest sette rekene hos en… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.