Månedsmagasinet på Costa del Sol
Gjør deg klar til sommeren

Gjør deg klar til sommeren

Del

Når du leser denne artikkelen håper jeg at vi er i ferd med å være kommet gjennom den verste Corona-tiden og kanskje er klar til å vende tilbake til hverdagen igjen.

De fleste av oss har i karanteneperioden måtte unnvære våre faste skjønnhetsbesøk som frisør, negle-fotpleie og hudpleiebehandlinger.

Nå trenger vi mer enn noensinne å skjemme oss selv bort litt og rette litt opp på vårt utseende.

Denne måneden følger jeg opp min artikkel fra mars om de super effektive Philings-behandlingene.

Jeg har jobbet med hud og skjønnhet i 27 år, og er positivt overrasket over hvor store forandringer disse behandlingene kan ha for huden på kort tid.

Philings-behandlingene

Philings-behandlingene består av to forskjellige maskiner til bruk i ansiktet.

Formålet med begge er å forbedre hudens struktur på overflaten, men også i dybden.

Med alderen oppstår det mange forandringer i huden på grunn av bl.a. UV-stråling, naturlig aldring, livsstil mm.

De fleste av oss aksepterer disse forandringene, men mange av mine gode kunder ønsker også å gi deres hud en hjelpende hånd med behandlinger og kremer.

I de siste månedene har jeg med stor interesse og suksess oppnådd riktig gode resultater på kunder med især microneedeling og phi ion-teknikken i klinikken.

Microneedeling-maskinen som har et engangs-munnstykke med små fine nåler sittende på enden åpner huden med små microkanaler og renser og forbedrer huden og porenes overflate. Det aktive hudserumet trenger mye lettere ned i huden og tilfører alle de aktive ingrediensene som huden nå skal bruke i sin gjenoppbyggelse de neste par ukene.

I ca. 10 dager behandles det hjemme med et aktiv serum morgen og kveld. Serum følger med behandlingen.

Behandlingen varer i en time og 15 min. Man ser øyeblikkelig resultatet, og huden forbedrer seg ytterligere i ukene etterpå.

For et super-optimalt resultat kan man med fordel få 2-3 behandlinger fordelt på 6 uker. Dette vil gi en vakker, ren og oppstrammet hud, og resultatet vil holde mye lenger.

Denne behandlingen har vært utrolig populær, da kun én behandling gir et flott resultat, og man kan uten problemer gå ut og være sosial dagen etterpå med en vakrere hud.

Se foto før og etter.

Phi ion-teknikken er litt annerledes, da den påvirker plasma og collagen som vi har i huden.

Dette er en behandling for å påvirke lokalt, – stramme opp øyelokk, minimere dype rynker rundt munnen, pannen og stramme opp huden ved halsen.

Denne behandlingen er mer dybdegående og har derfor en helingsfase.

Den lille lysbuen som dannes over hudens overflate når maskinen benyttes påvirker plasma i hudens lag og får derfor huden til å stramme seg opp og bli glattere.

Resultatet er meget langtidsholdbart, fra et opp til tre år.

Denne behandlingen utføres med creme-lokalbedøvelse og har en helingstid på ca. 5-8 dager, avhengig av hudtypen, dvs. at det krever noen dager hjemme da huden får små skorper i prikkform. På fotoene her i artikkelen viser jeg behandlingen før, under og etter.

Permanent makeup

Den permanente makeupen fra firmaet Goldeneye har jeg utført de siste 20 årene, og den er like populær i dag som da jeg startet.

Hvem vil ikke gjerne ha en holdbar øyemakeup som ikke renner noen steder, eller vakre lepper som gjenoppstår med sin opprinnelige form og farge igjen.

I mitt daglige arbeid på klinikken er det primært de voksne damene som får utført permanent makeup, men det er for alle aldre og hudtyper.

Med alderen mister vi noen av våre pigmenter og hårstrå på bryn og vipper, og derfor er permanent makeup den geniale løsningen for å hjelpe på den utfordringen.

Bryn kan tegnes opp som hårstrå eller som skygge-teknikk. Alle kunder får den personlige fargen som passer til henne, slik at resultatet blir naturlig.

Eyeliner kan lages som vippelinje, som er en tynn og lett kant lagt tett på vippene. Eller som en mer tydelig liner på det øverste øyelokket, eller hele veien rundt øyet for ekstra innramning.

Leppene kan få sin naturlige form og farge tilbake. En skjev leppe kan rettes opp, – mulighetene er mange. Utover det vil den tatoverte fargen også holde på leppestiften slik at den ikke renner ut i de små fine rynkene rundt munnen.

Fargemulighetene er utallige, og det finnes både kalde, nøytrale og varme farger.

Etter påføring av permanent makeup er det en kort helingsperiode på 3- 5 dager hvor huden smøres med en helende creme. Deretter planlegges en sjekk som foretas innen 3 måneder etter behandlingen.

Jeg gleder meg til å kunne behandle igjen, og oppnå alle disse skjønne resultatene for mine kunder.

Har du lyst til å høre mer om en av behandlingene eller bestille en time, så kontakt meg gjerne på telefon.

Jeg har klinikk hos Unioptica i Fuengirola sentrum.

Nana Norrbom, tlf. 610716048.

Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.