Månedsmagasinet på Costa del Sol

Går du akkurat nå og føler deg litt halv-slapp? Du er snottet, har kanskje vondt i halsen, og gidder bare ikke ligge deg ned med en omgang influensa?

Jammen så er det da bra at du leser dette! For jeg har nemlig tenkt å gi deg noen gode og raske tricks for å komme ovenpå igjen! 

Jo yngre vi er, jo bedre kan vi tillate oss å tenke: “går det, så går det”, men hvis vi bare stopper opp og tenker over det, ja så går tiden jo, og ting skjer!

Et tegn fra din kropp kan for eksempel være at når du drikker et glass melk, så oppstår det hoste, og det kommer opp slim. Det er et kroppstegn som du skal ta seriøst. Det er ikke normalt at vi drikker noe og danner slimpropper – så hva prøver kroppen å si?

Vi skal raskest mulig støtte ditt immunforsvar og tarmsystem. Dette kan du gjøre ved å unnvære korn og melk, som begge lurer ditt immunforsvar. Deretter skal du sørge for å få en god probiotika, kjøp gjerne en med over 5 levende stammer og med over 5 milliarder bakterier i.  

C-vitamin er personlig min aller beste venn i denne tiden. C-vitamin er en sterk antioksidant, som hjelper din kropp med å gjendanne vev, produsere adrenalin, rense ut for de frie radikaler, booste ditt immunforsvar, beskytte mot infeksjoner, stabilisere kolesterolnivået og blodtrykket, samt mye mer!

C-vitamin er et vannoppløselig vitamin, og derfor et flyktig vitamin, som hele tiden skal tilføyes. Du har ca. 1500 mg av det i kroppen, og når det depotet er oppbrukt begynner symptomene på mangel. C-vitamin er aktivt i kroppen i 3 timer og ute igjen etter 8 timer. 

Mangel på c-vitamin:

 • Svakt immunforsvar
 • Tretthet
 • Manglende overskudd
 • Utmattelse
 • Mangel på jern
 • Uren hud
 • Sopp
 • Leddsmerter
 • Dårlig sårheling– Ja, jeg kunne fortsatt! Listen er lang!

Kjøp C-vitamin i din helsekost, men ikke depot. Få gjerne 50-100 gr. pr. kroppsvekt pr. dag, fordelt utover dagen! Meget gjerne som liposomal form.Obs. hvis du får for mye c-vitamin er symptomene: luft i magen og diare. Du skal ikke være redd, c-vitamin er vannoppløselig, og det er raskt ute av kroppen igjen. Det er en sunn reaksjon og tegn på at du har fått nok for en stund!

Den enklere løsningen:

Visste du at god Omega 3 virker inflammasjonshemmende på kroppen? Astma er en betennelsestilstand i kroppen, så jo mer du kan støtte immunforsvaret, jo bedre.

D-vitamin er et fettoppløselig vitamin, og som alle de andre fettoppløselige vitaminer fungerer den som en antioksidant for kroppen. D-vitamin styrker og regulerer immunforsvaret, og fås både som dråper eller kapsler som kan fortykkes. 

Den store løsningen:

Du skal fjerne allergener fra kosten, som melkeprodukter og korn som kan lure immunforsvaret, tarmene og luftveiene. Mitt råd er at du prøver å unngå det i 14 dager og ser hvilken effekt det har!

Andre gode råd for å støtte ditt immunforsvar her og nå:

 • Magnesium er virkelig også fint å ta ekstra av i en periode, da det har en beroligende effekt. Det kan kjøpes som salve, pulver eller kapsler i din helsekostbutikk. Hvis du er så heldig å ha et badekar, så hell gjerne epsomsalt (magnesium sulfat) i badevannet.
 • Engystol tabs fra heel og echinacea dråper er begge styrkende for immunforsvaret. Ta det gjerne som akutt og som forebyggende. Hell 10-20 echinaceadråper i noe væske 3-4 ganger daglig. Kjøpes i helsekosten. 
 • Euphorbium fra Heel er en fantastisk nesespray, som hjelper deg med å slippe slim, samt støtter ditt immunforsvar! Euphorbium finnes også som tabs og du kan saktens ta dem også.
 • Vinceel fra Heel er en god munn- og halsspray, som raskt hjelper deg tilbake på rette spor.
 • Brocosin hostemikstur er super ved hoste. Ta gjerne 10-20 dråper 3-4 gange daglig.

Mine råd kan også brukes til dine barn, du skal bare være obs. på vitaminpillen, de kan tas fra 13 års alderen, hvis ditt barn klarer å svelge dem.

Ønsker du å gi kroppen din et energiboost og oppleve mer vitalitet og glede i din hverdag? 

Hos curra · me jobber vi med helheten, kosttilskudd, kost og laboratorietester. Det er nemlig slik at du kan ta en hormonanalyse og finne nøyaktig ut hvor dine ubalanser ligger og få en presisert behandlingsplan ut fra dine ubalanser, kropp og behov!

Book Friederich til en helsekonsultasjon som holdes i Centro Sanum eller hjemme hos deg selv på friederich@currame.com

Kjøp produkter her: currame.nordicvms.com

Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørre ham om råd helt gratis.

På gjensyn!

Friederich

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å skrive til ham på info@currame.com, via www.currame.com eller via instagram @curra.me.


Info:

Friederich er en holistisk behandler som ser på deg som en helhet, og anerkjenner at din livsstil, ditt sinn, din psyke og din kropp henger sammen! Han har mer enn 20 års erfaring i behandling av kroniske sykdommer.

Møt ham på www.currame.comhttps://www.facebook.com/currame/ og @curra.me

Av Friederich Damore Bru

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.