Månedsmagasinet på Costa del Sol

Prosjekt Jorden Oppstigningen

Camino de Santiago er nøkkelen til en spennende ny Sci-fi tenåringsroman

Tolv genmanipulerte jenter fyller snart atten. Uvitende om hvem de er, møtes de på en reise hvor de finner ut sannheten om deres fortid og formålet med deres fremtid. Konserndirektøren i GenTack Viktor Weber har alltid hatt utenomjordisk kontakt. Etter mange år med hardt arbeid har han klart å utvikle supergener. Med utvalgte foreldre fra forskjellige land blir supergenene innlemmet, hvilket resulterer i tolv unike jenter. Foreldrene har fått enorme pengesummer for å være med i programmet. Avtalen er ett møte ved inkubering, ved fødsel og med jentene når de fyller atten år. Når tiden nærmere seg og jentene er pliktet til å møte opp i Singapore, er det mange bekymrede foreldre, men de sender jentene redd for konsekvensene hvis de ikke dukker opp som avtalt. Jentene har fått beskjed om at de skal delta på en konkurranse som varer i en uke. Sannheten er noe helt annet, og den ligger mye dypere enn hva Viktor kunne forestille seg. I Singapore blir jentene kidnappet. En av jentene som ikke ble sendt som avtalt, har rømt for å gå den spanske pilegrimsturen til Santiago. Hun er nøkkelen til å finne de andre jentene.

Forfatteren:

Anne-Lise Fleddum har doktorgrad i marinbiologi fra City University of Hong Kong, publisert vitenskapelige artikler i internasjonale tidsskrifter og fotografier av marine organismer i National Geographic. Hun har tidligere arbeidet som dykkeinstruktør, Rudolf Steiner lærer, forsker og seniorrådgiver i Bellona hvor hun utviklet det økologiske konseptet Ocean Forest. Nå arbeider hun med næringsvirksomheter for å redusere miljøgifter. Dette er Anne-Lises første roman.

Prosjekt Jorden kan bestilles fra Norli og Ark eller

https://bokhandel.kolofon.no/b/prosjekt-jorden (bok) 

https://ebok.no/search/fleddum/ (e-bok norsk og engelsk)


Casita 26

En moderne andalusisk immigrasjonshistorie (nå også på spansk)

Har du noen gang ønsket å bli kvitt alt du eier og flytte til et helt ukjent sted?

Casita 26 er en sann nåtids immigrasjonssaga om hvordan norske Karethe og hennes meksikanske mann forlater en millionby i Nord Amerika og flytter til en liten andalusisk fjellby. Hva er utfordringene med en transatlantisk flytting i det 21. århundre? Vil en utenforstående noen gang bli fullstendig akseptert, spesielt når man slår seg ned i et ultra katolsk kjempetradisjonelt samfunn langt fra nærmeste motorvei. Ta skjebnespranget med Karethe og Jaime, og oppdag en verden av uvurderlige skatter hvor lidenskap og temperament råder, kyss gis villig og naboskap virkelig betyr noe.

Denne boken oppnår en av reisebøkenes viktigste oppgaver: den inspirerer til reiselyst. (4 av 5 stjerne)

Bryanna Plog, reisebokkritiker USA

På linje med, nei bedre enn A Life in Provence (5 av 5 stjerner)

Jerry Kaehne, Canada

Hennes historie må være den beste av alle reisebøkene i år. (5 av 5 stjerner)

Nickolas Durkin, Spania

Flott ferielesning skrevet med humor, ærlighet, øye for detaljer og empati. (5 av 5 stjerner)
Vijay Rahan, India

Casita 26 er en forfriskende og morsom innvandrerhistorie med nok substans og forskning til å gjøre den til uimotståelig lesning.  (5 av 5 stjerner)
Ruby Silvious, New York

Karethe Linaaes bok Casita 26 – Searching for a Slice of Andalusian Paradise ble først utgitt i USA i 2018 og er nå en permanent del av det amerikanske Library of Congress. Den første spanske utgaven (og 2. engelske utgaven) publiseres nå av forlaget Editorial la Serranía Signert/dedikert bok ved forespørsel.

Engelsk utgave: https://www.laserrania.org/producto/casita-26-english/

Spansk utgave: https://www.laserrania.org/producto/casita-26/

Boklansering: Torsdag 23. februar kl. 19.00 på Convento Santo Domingo i Ronda

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.