Månedsmagasinet på Costa del Sol
Alma av Siesta Homes – Enestående livsstil

Alma av Siesta Homes - Enestående livsstil

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Alma er det siste prosjektet fra Siesta Homes, et boutiqueprosjekt med 16 smakfullt innredde og vakkert utformede leiligheter med utsikt over golfdalen i La Cala de Mijas og spektakulær 180-graders havutsikt. Dette private inngjerdede boligområdet (gated community) gir total ro, komfort og avslapning i et nærmiljø som har alt man kan ønske seg. Alma er det endelige uttrykket for en filosofi som går lengre enn å bare bygge eiendommer, til å skape et sant livsstilmiljø. Derfor kan beboerne i Alma glede seg over valget av et fleksibelt skreddersydd tilbud av concierge-tjenester som Siesta Homes er kjent for. Et hjem med full service på Alma er langt mer enn en leilighet – det er et uttrykk for en livsstil!

Det inngjerdede spredt-bebygde boligområdet som prioriterer kvalitet fremfor kvantitet, ligger på en vakker sørhelling som grenser til La Cala Hill Club, et større prosjekt som også bærer Siesta Homes navnet. Stedet er perfekt for golfentusiaster da man er omgitt av noen av de mest populære golfbanene på Costa del Sol som Calanova Golf Course, La Cala Golf, Miraflores og El Chaparral. Beliggenheten kun seks minutter fra stranden og La Cala de Mijas gjør Alma til et sant lykkeparadis som blander kosmopolitisk atmosfære med landsbyfølelse.

Maiz y Díaz Arquitectos er ansvarlige for den arkitektoniske utformingen av Alma. Prosjektet er et perfekt eksempel på deres arbeids høye kvalitet, innovasjon, engasjementet for miljøharmonisering og respekt for landskap i deres arkitektur og byplanleggertjenester. Vårt moderne samtidsdesign måtte tilpasses våre danske (skandinaviske) røtter og fokuserer på ‘hygge’ (les: koselig) for å skape bekvemme boliger som kombinerer innendørs og utendørs liv og gir maksimal eksponering av den fantastiske utsikten over Middelhavet.

Alma oppfyller alle disse kravene og mer fordi det er nøyaktig og kjærlig utformet for å gjøre nettopp dette på en topp beliggenhet som fortjener kun den beste kvaliteten. En gang i tiden var bare Marbella markedet akseptabelt, men nå finnes mange av de fineste moderne leilighetene i naboområder som Mijas og La Cala som har blitt til et nytt eksklusivt område som er veldig ‘in’ akkurat nå.

Ifølge Morten Remo, grunnlegger og adm.dir. for Siesta Homes, var «målet med prosjektet å skape en liten boutique resort med enestående identitet som likevel følger Siesta Homes filosofi. Hensikten fra starten av var å bygge et unikt miljø som påvirker positivt velvære og generell livsstil».

Den første utfordringen var å måtte stå overfor det veldig konkurransepregede marked i de nærliggende områdene. De tilgrensende byggeprosjektene har derfor inneplasser integrerte med utemiljøet, moderne design og fellesområder med flere fritidsfasiliteter i kombinasjon med integrert hjemautomatisering og ny teknologi. Det finnes også et bredt utvalg av boligtyper og valgmuligheter mellom golf-, hav- og fjellutsikt.

Alma er en harmonisk blanding av moderne komfort og Middelhavssjarme – personifiseringen av hva en eiendom på 2000/2020-tallets Costa del Sol bør være. Dette er et boligprosjekt som ikke ligner på noen andre og som derfor rettferdiggjør sin privilegerte beliggenhet.

Siesta Homes er et etablert selskap som dedikerer seg til å opprettholde og løfte livsstilen som finnes i Marbella og omegn gjennom vår ‘go to’-eiendomsløsninger når vi leter etter kysteiendommer, ettersom vi er eiendomsutviklere, konstruktører, arkitekter, interiørarkitekter, eiendomsmeglere og eiendomsforvaltere. Vi dekker alle disse tjenestene og kobler sammen hver enkel tråd i ditt drømmehjem. Vår dype forståelse for Costa del Sols eiendomsmarked og de nære forbindelsene vi skaper med boligkjøpere, gir oss mulighet til å unngå hindringer og finne kreative løsninger for alle slags behov.

Siesta Homes er langt mer enn en eiendomsspesialist. Det er et selskap med en kunderettet filosofi hvor designet står som et sentralt element. Siesta Design er en av Siesta Homes Groups divisjoner – en interiørbutikk på et ideelt sted i Marbella ved siden av Nueva Andalucias tyrefektningsarena. En komplett innredningstjeneste hvor kunden opplever hvordan vi brenner for design og elsker hva vi gjør, forvandler rom med hjelp av erfarenhet, dyptgående produktkunnskap og øye for form, dimensjoner og funksjon. Vi behandler hver kunde individuelt for å forstå nøyaktig hvilken type interiør og livsstil de vil oppnå med sitt nye hjem.

Få mer informasjon:

For mer informasjon, priser og detaljer om Alma

QR + alma@siestahomes.com + WhatsApp/Mobile: +34 689 289 669

Få en gratis konsultasjon

Siesta Design

QR + victoria@siestahomes.com +34 658 754 016

Besøk vår interiørbutikk

Ctro. Comercial Plaza 44, CP 29660 Marbella (Malaga), Spania

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet