Månedsmagasinet på Costa del Sol
NYTTIGE APPS – for din reise til Spania

NYTTIGE APPS - for din reise til Spania

Få inspirasjon til ditt spaniabesøk gjennom en rekke nyttige apps, som vi her i redaksjonen gleder oss til å fortelle om i løpet av vinteren og våren.
 
Det kan være at du allerede på nåværende tidspunkt har begynt å drømme om solen og ferie i Spania. Å samle inspirasjon til reisen er en naturlig del av forberedelsene, som eksempelvis hvor skal du bo, spisesteder, severdigheter og hvordan man enklest mulig bestiller billetter til toget og bussen.
 
Her kommer de første anbefalingene av Det Norske Magasinets beste apps for turen til Spania, som du også med fordel kan benytte hvis du bor i Spania.
 

Instagram

Instagram kan være meget nyttig for å få inspirasjon til spennende steder å besøke; museer, restauranter og strender… Se brukernes egne bilder og videoer.
 
Søk for eksempel på hashtags som #marbella og #costadelsol.
 
Instagram er et sosialt medium, hvor du har mulighet for å dele bilder og videoer med andre personer i nettverket. App’en har omkring 500 mill. aktive brukere daglig.
På Norrbom Marketings profil deles blant annet fotos og videoer fra primært Andalucía.
www.instagram.com/norrbom.media/
 

TripAdvisor

TripAdvisor kommer man ikke utenom når det handler om å planlegge oppholdet i Spania. Det er en utmerket app som er lett å bruke, og den kan gi svar på mange spørsmål med sine millioner av anmeldelser, fotos og videoer av severdigheter og restauranter, kafeer og barer.
 
Finn venner, reisekamerater og lokale guider
 

Showaround

Showaround er en relativt ny app, som kun har eksistert i noen få år. Den er perfekt til individuelle, forretningsreisende, vennegrupper, familier og par. – Kort sagt til enhver som foretrekker å få en lokal persons perspektiv på den utvalgte destinasjonen. 
I Spania er den mest benyttet i Barcelona, som har flest lokale guider å velge mellom.
 

Meetup


Meetup har sin styrke i at det er en plattform med mange millioner brukere, som har et bredt utvalg av temaer og interesse-emner.
Se hvilke “meetups” som foregår akkurat der hvor du befinner deg. What do you love? Do more with Meetup.
 
I listen av apps som nok mest er kjent for dating finner vi for eksempel Badoo, Tinder og Happn.
Man kan dog med fordel innledningsvis definere sitt formål med sin profil, og finne reisekamerater eller lokale personer.
Hvis man ønsker å finne en fest på reisemålet kan man ta en titt på Chillay
Med slagordet: De beste festene er dem som du ikke kan huske, med de menneskene som du aldri vil glemme!
 
Booking av reisen til Spania og reservasjon av hotell eller feriebolig
 
De fleste kjenner til momondo, hvis søkemaskiner finner de beste og billigste flybillettene blant flyselskaper og reisebyrå. De tilbyr også søk på leie av bil og hotell, og har en glimrende reiseinspirasjonsblogg.
 
Har du tips om apps som du har brukt i forbindelse med reise eller opphold i Spania? Send en mail til simon@norrbom.com, så tar vi det med i magasinet.
Av Simon Goltermann

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.