Månedsmagasinet på Costa del Sol
5 ideer til en romantisk tur til Spania

5 ideer til en romantisk tur til Spania

1. Covadonga-innsjøene i Asturias

Svært nær Picos de Europa ligger Covandonga-innsjøene, som ganske enkelt er et av de vakreste naturstedene som finnes i nærheten av Cares-ruten. Disse innsjøene er et veldig spesielt sted hvor enhver reisende kan nyte ferien og dra på eventyr. Hva med å gå på vandretur smake på det unike kjøkkenet i Asturias? Vi lover at du og din kjære vil nyte hver eneste dag og hverandre. Hvis dere trenger litt ekstra inspirasjon til hvordan dere kan dyrke hverandre litt ekstra, kan dere få massevis av inspirasjon hos Lovebuddy.

2. Calixto og Melibea-plantasjen i Salamanca

Etter å ha smakt på maten fra Salamanca og ruslet rundt på universitetsområdet i Salamanca som er en av de mest prestisjefylte i Spania, kan du besøke plantasjen Calixto og Melibea, hvor det sies at elskere kommer for å uttrykke sin kjærlighet. Etter noen dager i Salamanca har dere hatt rikelig med muligheter for å nyte livet og hverandre, og dere vil oppdage at det ikke bare er en universitetsby, men også en historisk by.

3. Cerro del Socorro i Cuenca

Over byen Cerro del Socorro ruver monumentet Sagrado Corazón de Jesús. Dette utsiktspunktet er en absolutt nødvendighet hvis man er i området, hvor både utsikten og statuen er fantastisk. I tillegg til utsiktspunktet kan dere som par nyte andre attraksjoner som broen Puente de San Pablo, er St. Paul’s Bridge, torget Parque Calderon og Casas Colgadas. Cuenca er kort fortalt en fortryllende by, og man blir hele tiden minnet på hvorfor man elsker å reise.  

4. Debods tempel i Madrid

Hvis dere får muligheten til å overnatte i Madrid, ikke glem å ta med det egyptiske tempelet til Debod på reiseruten deres. Det ligger i nærheten av det kongelige slottet, og komplekset ble fraktet til Spania stein for stein med båt fra Nubia for å redde det fra oversvømmelse som følge av at Aswan-demningen ble bygget.

5. San Nicolas i Granada

Forestill deg å ha en perfekt utsikt over det fantastiske byggverket Alhambra mens du holder din kjæres hånd. Den beste utsikten for det finner du i den historiske bydelen Albaicín. Det er det perfekte stedet å tilbringe litt tid når solen går ned, da lyset på denne makeløse og monumentale bygningen er noe helt uforglemmelig.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.