Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nostalgiske nyheter hos BoConcept
CL-M-BL-AD42-0954-U001-BL-CIGAR-1
– Tiden er ikke inne for å finne opp, men til å «gjenoppfinne»

Søren Kierkegaard sa det så klokt: «Alle vil utvikling, men ingen vil forandring».
Det later til at BoConcept har tatt utgangspunkt i denne filosofien i sin 2014-kolleksjonen som introduserer nye møbler, materialer, teksturer, farger og former.
Men den virkelige nyheten er de «aldri-tidligere-sett-kombinasjonene» av tidens velkjente klassikere. Farger og materialer fra fortiden omdefineres og fusjoneres til helt nye løsninger.
Møblene demonstrerer en harmonisk sammensmelting av kontraster – varmt og kaldt, natur og metall, tre med neon, rått med polert og nord og sør.
Inspirasjonen stammer fortsatt fra fortiden – men nå fra flere årtier. BoConcept har tatt det beste fra forskjellige tidsperioder og satt et moderne preg på det i en ny avantgarde-stil som er elegant og autentisk.
2014-kolleksjonen byr bl.a. på den nye Carlton-sofaen – en moderne klassiker, den nye ikoniske stol, Hamilton, spisebord i nye former og kombinasjoner og det smarte alt-i-ett- skrivebord med navnet Cupertino, som tross et klassisk utseende leveres med moderne funksjonalitet.
 
Carlton sofa – en moderne klassiker
Lett, elegant og raffinert. Det er nøkkelordene for den nye sofaen som tar oss tilbake til det stilfulle overklassehjemmet fra 60- og 70-tallet.
Det elegante, raffinerte designet her blitt gjenopplivet med bløte, komfortable puter som gir et mer moderne, progressivt og avslappet touch mot klassisk design.
Carlton-sofaen er moduloppbygget slik at kunden kan designe sofaen i alle størrelser, former, materialer og farger. Det er også to ben-design å velge mellom. Gå etter eksklusive støpte, håndpolerte aluminiums-ben eller vakkert tilspissede ben.
Carlton-sofaen er designet av den prisvinnende danske designeren Anders Nørgaard som er spesialist innenfor modulsofaer og -stoler. Anders Nørgaard har vunnet den prestisjefylte prisen «Red Dot Design Award» og den velrenommerte internasjonale «Good Design Award» fra Chicago Athenaeum, Museum of Architecture and Design.
 
Cupertino skrivebord – gjør arbeidet til en lek
Det nye skrivebordet Cupertino kombinerer moderne teknologi med rene, enkle linjer i funksjonelt, skandinavisk design. Cupertino er det perfekte arbeidsbordet utstyrt med et integrert lydsystem i form av Bluetooth-høyttalere, designet spesielt for bordet.
Skrivebordet har innbygget oppbevaringsplass, slik at for eksempel ledningsføringen lett skjules under vakre plater av eiketrær som gir en varm kontrast til den hvitlakkerte eller svartbeisede eikefineren – som er de to fargemulighetene som skrivebordet fås i.
Skrivebordets størrelse og rene linjer utgjør en effektiv arbeidsplass uten å ha et tradisjonelt kontor-look.
 
OC-M-BL-T011-BL-D015-CHR-0971-1
 
Spisebord med uttrekk – utvid dine utvidelsesmuligheter
Det nye spisebordet med uttrekk forener vakker design med funksjonalitet. Få enkelt plass til gjester ved spisebordet med en innebygget tilleggsplate. Tilleggsplaten er integrert i bunnen under bordplaten, slik at man slipper for å oppbevare tilleggsplaten et annet sted i hjemmet, noe som er en fordel når man bor i en leilighet med begrenset lagerplass.
Det nye spiseborddesignet har et lett, svevende uttrykk med tynne topplater og geometriske linjer. Designet skaper mer plass til stoler rundt bordet, samt mere benplass. Bordplatene og soklene fås hvitlakkerte, i valnøtt eller eik eller i svartbeiset eikefiner og kan kombineres i forskjellige kombinasjoner. Soklene fås også i enten lys titan eller mørk antrasittgrått som en kontrastfarge framhever detaljene og gir designet et sterkt karakteristisk uttrykk.
Spisebordet er designet av den danske designeren Morten Georgsen, som har designet og utviklet reoler, bord og andre møbler for BoConcept siden 1992. Blant hans design er Volani-veggsystemet, Occa-bord systemet og Amari-kolleksjonen.
 
BoConcept er et dansk firma grunnlagt tilbake i 1952, og det har siden da hatt tradisjon for å skape designmøbler av høy kvalitet til overkommelige priser. Du finner BoConcept Mijas her:
Carretera Mijas KM 3,5
29650 Mijas (Málaga)
Tlf: 951242092
www.boconcept.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.