Månedsmagasinet på Costa del Sol
Lys og moderne innredning med et streif av varme farger

Lys og moderne innredning med et streif av varme farger

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Lyst og vennlig, en avslappet atmosfære som på samme tid virker inspirerende og energigivende. Uten tvil en fryd for alle sanser…

Roche Bobois Marbella står for den eksklusive innredningen av boligen beliggende i det eksklusive boligkvarteret La Zagaleta i Benahavís. Og her er det snakk om en ren fryd for øyet. Lysinnfall, utsikt og beliggenhet er nøkkelfaktorer for innredningen av hvert rom der kombinasjonen av lyse farger og grålige toner skaper et stilrent, men energigivende og lyst miljø der små fargerike detaljer krydrer boligen.

Alt er valgt ut med omhu. Spesialsydde gardiner, sengetepper og puter. Verker og skulpturer av spanske og utenlandske kunstnere, Eddy Parkiet, Ose del Sol, Kathrine Antanesian, Nimrod Messeg og Isis Kad pryder villaen med sine fargerike og sprelske motiver og gir liv til omgivelsene. Alt ned til minste detalj bærer preg av en profesjonelt, moderne touch fra Cecile Peyrard som sammen med sitt team av profesjonelle innredningsarkitekter har klart å skape et underverk. Kolleksjonen ”Contemporaneo” danner basis for hele innredningen som følger samme lyse, energigivende design som er villaens gjennomgående tema. Det samme gjelder de store terrassene som også er smakfullt dekorert av Roche Bobois med møbler fra firmaet Dedon.

Ønsker du også å forvandle boligen din til en fryd for øyet, så ta kontakt med Roche Bobois Marbella.
Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, Tlf.: 952 77 78 58.


Den morsomme Papillon-skjenken i grå toner med oransje tilbehør.

Design og innredning på høyt nivå
Roche Bobois i Marbella har noe helt spesielt over seg. Dette er stedet der moderne og klassisk design møtes, der stil og ”savoir faire” er det essensielle omdreiningspunktet. De forskjellige kolleksjoner hos Roche Bobois er annerledes og nyskapende. Trenger du hjelp til innredning av ditt hjem, nye ideer, et frisk pust, et alternativt og modig design, eller leter du etter akkurat det møbelet som din eksisterende innredning mangler. Da er Roche Bobois Marbella noe for deg.

Hos Roche Bobois Marbella finner du utstillingslokaler på mer enn 1.200 m2 der deres forskjellige spesialdesignede kolleksjoner kan oppleves på nært hold.

Roche Bobois er ikke bare et møbeldesign som skal sees – det må røres og føles. I butikken i Marbella finnes de nye kolleksjonene fra Roche Bobois, og et lag av eksperter står klart til å gi råd og veiledning.

www.roche-bobois.com


Terrasse møblert av Roche Bobois med eksklusive utemøbler fra Dedon.


Den lyse hallen hilser velkommen til Roche Bobois’ verden. Møbler fra kolleksjonen Classique med det samme mønsteret i teppet som på trekket til stolen.


Master-soveværelse i grått og sølvtoner med tilbehør i blomsterfargede nyanser. Spesialproduserte gardiner og sengetepper, samt eksklusivt tilbehør fra Roche Bobois Contemporaneo-kolleksjon.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet