Månedsmagasinet på Costa del Sol
Aguasol presenterer Unibody: Miljøet og lommebokens nye bestevenn

Aguasol presenterer Unibody: Miljøet og lommebokens nye bestevenn

Hjelp miljøet og spar penger. Den muligheten må lyde som søt musikk i ørene til både miljøorienterte og økonomisk bevisste forbrukere. Nå er det altså mulig å tilgodese begges behov. Danske Aguasol lanserer nemlig fra 1. januar Unibody som via solas stråler omdanner kaldt vand til varmt – helt gratis.

Aguasol heter det forholdsvis nye danske firmaet som står bak oppfinnelsen Unibody. Produktet fungerer på den måten at solstrålene varmer opp en 200 liters vanntank som så oppbevarer og leverer varmt vann når du trenger det. Tanken er beregnet å forsyne fire personer og kan ifølge Aguasols beregninger levere hele familiens forbruk av varmt vann om sommeren og opp til 85 % om vinteren. Menneskene bak Aguasol forventer derfor at Unibody i løpet av få år vil tjene seg inn. Fordi produktet kan holde i over 20 år, kan det være snakk om en særdeles lukrativ forretning.

”Dette er klart å regne for en god investering fordi den gir deg en reell avkastning i form av sparte utgifter,” forteller Aguasols direktør Morten Fuur som er en av de tre eierne av virksomheten. De to andre er industriell designer Peter Boldsen og smeden Flemming Fogh. Sistnevnte er også mannen bak den 10 år gamle ideen som nå har tatt form og er blitt til Unibody.

Godkjent av EU
I 2001 bodde Flemming Fogh i Mexico der han undret seg over at meksikanerne brukte olje og gass for å varme opp hus når de har en god og konstant varmekilde i sola. Han fikk derfor ideen til å utvikle et produkt som enkelt og greit utnytter solas kraft for å erstatte bruken av fossile brennstoffer. I 2003 reiste han hjem til Danmark og har siden eksperimentert med diverse prototyper før sluttproduktet Unibody nå står klar til å innta – i første omgang – tyske, spanske og italienske markeder fra 1. januar. Underveis ble Morten Fuur og Peter Boldsen koblet til prosjektet, og de har hver bidratt med kompetanse slik at Unibody nå endelig har tatt skrittet fra fiks idé til fikst ferdig produkt.

”Det har vært en lang prosess, og nå er vi svært ivrige på å få Aguasol Unibody ut på markedet. Vi vet at vi har et godt produkt, og det er jo også bevist ved at vi har fått Solar Keymark’et,” sier Morten Fuur med henvisning til det fornemme sertifikatet som Unibody har fått (skann artikkelens QR-kode hvis du vil vite hva som kreves for å bli Solar Keymark-sertifisert).

 

Dansk kontaktperson i Spania
Kunder bosatt i Spania vil som sagt også få mulighet for å skaffe seg en Aguasol Unibody allerede nå ved årsskiftet. For å lette prosessen med introduksjonen av et nytt produkt på et nytt marked, har Aguasol ansatt danske Rune Skov som salgsansvarlig i Spania. Rune har generelt stor teknisk kunnskap på det feltet Aguasol opererer og skal derfor bidra til å få Unibody etablert på det spanske markedet.

”Min rolle blir å dra ut og snakke med distributører og installatører som jo er svært teknisk orienterte. En av grunnene til at Aguasol har valgt meg til denne jobben, er at jeg med min bakgrunn kan forklare hva det hele handler om,” forteller Rune som på fjerde år er bor fast i Spania. I tillegg til kontakten med samarbeidspartnerne, står Rune også til rådighet for sluttbruker dersom denne skulle ønske en produktframvisning, hjelp til å finne en installatør eller noe annet i forhold til Aguasols produkt.

I første omgang satser virksomheten utelukkende på en Unibody-modell med en 200 liter stor vanntank. På sikt vil en mindre modell også bli lansert. Ønsker man større kapasitet, for eksempel til oppvarming av en pool, er det uproblematisk å benytte flere enheter, i tillegg til at Unibody også kan kobles til en annen og større vanntank. Alt i alt mener Aguasol at de kan tilby et produkt som er svært konkurransedyktig.

”Vi har en pen design, et effektivt produkt – selv om vinteren – og materialene vi bruker er helt unike. Du finner ikke bedre kvalitet, og derfor synes vi det er snakk om en svært god investering,” avslutter Morten Fuur.

Har Aguasol fanget interesse, kan du besøke firmaets hjemmeside www.aguasol.dk eller kontakte Comercial Técnico Rune Skov på 902 030 118 eller espana@aguasol.dk. En Unibody fås akkurat nå som introduksjonstilbud til 2.995 euro, pluss IVA.

 

Hilsen fra Aguasol: Takk for et vellykket Åpent hus- arrangement

Åpent hus-arrangementet ble avholdt søndag 4. desember i forbindelse med at Aguasol startet salget i Spania.
Arrangementet var svært godt besøkt, og det var en jevn strøm av kunder, samarbeidspartnere og forretningsforbindelser gjennom hele ettermiddagen. De frammøtte kunne se, røre og spørre om hvordan Aguasol Unibody virker og få et inntrykk av hva en høykvalitets solvannvarmer som Aguasol Unibody består av.

For oss i Aguasol var Åpent hus-arrangementet en suksess, og vi er svært glade og stolte over de mange pene ordene som folk ga Aguasol Unibody med på veien. Det gir oss en svært god følelse av at mange kunder ønsker et produkt av høy kvalitet, god funksjonalitet og design.
Åpent hus-arrangementet ble arrangert i Mijas der glade kunder nå bader i gratis varmt vann i disse kalde vintermånedene. Vi har allerede nå nye installasjoner klare for levering.

Mange solvarme hilsener
Aguasol

 

 

Av Andreas Müller

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.