Månedsmagasinet på Costa del Sol
BoConcept: Vi er ikke så farlige

BoConcept: Vi er ikke så farlige

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email


Danske BoConcept er etter snart fire år på kysten svært godt etablert på det spanske møbelmarkedet. Rask levering, eksklusive møbler og unike hjemmebesøk er noe av det som gjør at virksomheten skiller seg ut fra mengden.

Det er vanskelig å finne de riktige møblene. Og det er enda vanskeligere å finne de helt riktige møblene. Men det har BoConcept nå funnet løsningen på. De tilbyr – helt uforpliktende – å besøke hjemmet ditt og gi sitt syn på hvordan innredningen kan optimeres. Et slikt besøk koster ikke en eneste euro, og BoConcept understreker at tilbudet må sees på som en service og ikke en måte å tvinge et salg ned over hodet på kunden.

”Når vi gir råd til våre kunder, hender det ofte at vi oppfordrer dem til å droppe planene om å investere i for eksempel en helt ny sofa. I stedet foreslår vi kanskje at et par nye sofaputer, et nytt trekk eller et nytt sofabord er en bedre løsning,” forteller Jan Pedersen som er en av tre eiere av BoConcept. Denne framgangsmåten er kanskje ikke alltid den mest profitable for virksomheten vår, fordi en sofa selvfølgelig koster en del mer enn et par puter. Men hos BoConcept tror på at tilfredse, lojale kunder er best for begge parter i lengden.
”Vi forsøker litt å være både innredningsarkitekter og møbelselgere, og vi har etterhvert svært gode erfaringer med dette tilbudet,” sier Jan, som i tillegg til å levere en effektiv service også kan glede seg over at hjemmebesøkende er med på å ”videreutdanne” medarbeiderne, som han selv uttrykker det.
BoConcept er ikke alt eller intet Det er en utbredt misforståelse at BoConcept er en forretning der man kjøper komplette og helt nyinnredede værelser – eller ingenting. Sannheten er at man saktens kan nøye seg med mindre og enkelte ting som kanskje er akkurat det som skal til for å piffe opp stuen. Et rom trenger ikke gjennomgå en fullstendig gjenfødelse hver gang man ønsker litt forandring. Derfor er Jan og hans team svært opptatt av at rammene er helt riktige fra det øyeblikket kunden kommer inn i butikken og til det øyeblikket da han eller hun går ut igjen.

”Det er altså ikke farlig å handle hos BoConcept,” smiler Jan. ”Man forplikter seg ikke til noe som helst ved å besøke oss eller når man får et hjemmebesøk. Hvis du vil ha hjelp vil vi gjerne vite hva du vil bruke av penger og selvfølgelig hva du leter etter. På den måten kan vi best finne fram til akkurat det som oppfyller dine behov,” sier Jan, som utover den personlige kontakten med kundene, skryter av en for bransjen sett under et en ekstraordinær rask levering. Mellom tre og seks uker for vanlige møbler og fem-sju uker for polstrede møbler (sofaer og lign.) tar det hos BoConcept, mens tilsvarende leveringer i resten av bransjen kan gå opp i 10 uker. Som nok et ledd i servicen hos BoConcept er det vanlig at kunden etter en handel blir ringt opp et par dager etter leveringen for å sjekke om alt er slik det skal være.

15. desember kan BoConcept feire fire års jubileum i de store, flotte lokalene på Mijas-veien, og i den forbindelse vil butikken bli feiret på behørig vis. Hvordan vil BoConcept likevel ikke avsløre ennå. Fram til da er du velkommen til å stikke innom forretningen og høre hva BoConcept kan tilby deg eller avtale tid for et inspirerende hjemmebesøk. Virksomhetens produkter kan forøvrig sees på www.boconcept.dk der du også delta i konkurransen om å bli BoConcepts neste designer.

Er dette med eller er det en kladd(Arne):
60- & 70-talls look moderne for øyeblikket
Masser av gjengangere og anbefalinger
Ringer et par dager etter levering
Rask levering
7 ansatte
Del av en kjede med 300 butikker i 50 land
Sofaer og spisebord det mest solgte
Få impulskjøp – kjøp er ofte en lang proses
Vil kjenne budsjettet
 

Av Andreas Müller

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet