Månedsmagasinet på Costa del Sol
Roche Bobois (RÅS BO BVA)


Det er mer enn 50 år siden familien Roche og familien Chouchan
etablerte den første Roche Bobois-forretningen. Vi skandinaver kan godt være litt stolte over den innflytelse som vi kanskje indirekte har hatt på firmaets etablering. Det var nemlig i 1960, i forbindelse med en stor møbelutstilling i København, at de to familiene fikk øynene opp for skandinavisk design og bestemte seg for å importere skandinaviske møbler til Paris og selge dem der. Og for å gjøre en lang historie kort, ble den første katalogen raskt trykket, og Roche Bobois begynte å skape et nettverk av franchise-forretninger i Frankrike. Allerede i 1961 lanserte de den første nasjonale kampanjen for Roche Bobois med kjempesuksess, og siden da har det kommet til flere enn 240 forretninger fordelt på 40 land. Roche Bobois åpnet i Marbella i 1983.

Roche Bobois er et prestisjefylt merke innen dekorasjon og er kjent for møbler som kombinerer tidsperioder, former og kvalitetsmateriale. Derfor anses Roche Bobois også for å være trendsettende innen for møbel- og interiørdesign. Hvert eneste møbel skapes i et bredt samarbeid mellom Roche Bobois, firmaets designere og fabrikanter. Et konsept som gjør Roche Bobois til et sterkt og originalt merke innen for møbelbransjen. Roche Bobois presenterer hvert halvår en ny, eksklusiv kolleksjon og betraktes som et av de mest anerkjente internasjonale møbelmerker i verden. Roche Bobois finnes i hele 40 land, og dert etableres i gjennomsnitt en ny Roche Bobois-butikk i verden hver måned.

Et ikon fylte år
Hos Roche Bobois i Marbella feiret man 6. oktober fødselsdag for sofaen Mah Jong som i 1971 ble designet spesielt av Hans Hopfer for Roche Bobois. At det skulle vise seg at denne sofaen ville bli et ikon for Roche Bobois og en kjempemessig salgssuksess, var en positiv overraskelse for firmaet. Med det firkantede og flyttbare designet som gir brukeren mulighet for fleksibilitet, er Mah Jong-sofaen gjennom årene blitt tilpasset de samtidige trendene, og mange store motedesignere har hjulpet til med å skape fornyelse og gi ikonet stadig nye trekk. Man kan nå kjøpe Mah Jong med møbelstoff designet av Kenzo og Missoni. Også den franske haute couture-designeren Jean Paul Gaultier skapte sitt eget trekk til 2010-sofaen i anledning av Roche Bobois 50 års jubileum. Mah Jong kan også trekkes med annet stoff, alt etter kundens individuelle ønsker.

Design og innredning på høyt nivå
Roche Bobois i Marbella har noe helt spesielt over seg. Det er stedet hvor moderne og klassisk design møtes, stedet der stil og savoir faire er det essensielle omdreiningspunktet. De forskjellige kolleksjonene hos Roche Bobois er spesielle og til tider nyskapende. Trenger du innredning til hjemmet ditt, nye ideer, et friskt pust, litt anderledes og modig design, eller leter du etter akkurat det møbelet som du mangler? Da er Roche Bobois Marbella stedet for deg.
Hos Roche Bobois Marbella finner du utstillingslokaler på mer enn 1200 m2 der butikkens forskjellige spesialdesignede kolleksjoner kan oppleves.
I den moderne avdelingen, Los Contemporaneos, med sofaer i lær og stoff, reoler, stoler, spisebord, belysning, samt moderne designmøbler. Hos Roche Bobois kan du også kjøpe møbler i daquacryl, et product av polymerplast som er svært holdbart, og ettersom det er gjennomfarget, kan møbelet settes i stand dersom det får skader.
Man kan også se den klassiske kolleksjonen i provence-inspirert-stil med kirsebærtremøbler, sofaer, bord, m.m. Dessuten har Roche Bobois også en linje med neoindustrielt design. Det er klassiske møbler, store lenestoler og sofaer, modernisert med fargerike stoffer, stål og jern blandet med diverse tresorter.

For inspirasjon og design er Roche Bobois i Marbella et sted som må oppleves.
Cecile Peyrard og hennes team av profesjonelle innredningseksperter er klare til å hjelpe deg.
Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, Tlf.: 952 77 78 58
www.roche-bobois.com

Nyheter
Hos Roche Bobois i Marbella kan du blant de mange møblene fra de nye kolleksjonene også se:
AVA • Stol
Épure • Konsoll
Syntaxe • Spisebord
Bird on the wire • Lamper
Louis-Marie • Skjenk
Victor • Skjenk
Syntone Canapé • Sofa
Calisson • Seng
Mayflower • Stol i 3 modeller: Daddy, Mammy & Baby
Transition • Modulsofa
Diapo • Spisebord

Disse og alle andre møbler og nyheter kan sees på:
www.roche-bobois.com
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.