Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ny, deilig og sanselig duftopplevelse fra Sothys

Ny, deilig og sanselig duftopplevelse fra Sothys

Sothys lanserer nå en helt ny kroppsserie basert på diverse aromaer som tar deg med på en skjønn og stor sanselig opplevelse – helt fra et friskt pust til det mer krydrede og søte.
Produktene er framstilt i forskjellige utgaver som tar hensyn til kundens hudtype, men også til ønsket om duftopplevelse.
Kroppsoljene på sprayflaske fukter og nærer huden samtidig med at den får et silkeaktig skjær. Oljene framstilles med balsamiske parfymenoter, noe som gjør at du kan gå ut i solen uten å få hudproblemer.
Oljene fetter ikke, gir bare et lekkert satinlook og ser spesielt flott ut på en solbrun kropp.
Sothys kroppsoljer er framstillet i tre forskjellige varianter: sitron med petitgrain, vanilje med sandeltre og oransjeblomst med sedertre.
Oljene kan sprayes på hele kroppen hver morgen etter badet, og har pga. innholdet av e-vitaminer en antioksiderende effekt på huden.
Er huden mindre tørr, eller hvis du har lyst på noe mer kjølig og friskt, så er Sothys nye Brume Spray et godt tilbud.
Brume Spray er en bodylotion som gir huden masse fuktighet, men som samtidig er flytende og melkeaktig slik at huden ikke blir fettete.
Lotionen inneholder parfymenoter akkurat som oljen, men er litt mer flyktig i aromaene.
Brume Spray finnes i kombinasjonene: kanel med ingefær og kirsebærtre med lotusblomst.
Sothys har også i 2011 valgt å legge ut en Limited Edition – en fuktspray til ansiktet og kroppen basert på friske bringebær og jasminblomst.
Sprayen er fantastisk til tørr og varm hud, under flyturer og i alle situasjoner der huden tørster etter fuktighet.
Har du lyst til å høre mer om disse deilige, nye produktene eller teste dem på huden, så besøk Nana Norrbom i klinikken eller ring på tlf.: 610 716 048.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.