Månedsmagasinet på Costa del Sol

Yolanda fra Centro Omega introduserer et nytt produkt som gjør det veldig enkelt å ha vakre og velpleide negler.
– Vi har valgt å arbeide med Bio Sculpture Gel fordi det er fantastisk holdbart uten overhodet å skade neglene, sier Yolanda og viser fram hånden sin.
– I min jobb bruker jeg hendene hele tiden, og de kommer i kontakt med neglelakkfjerner hver dag. Derfor kunne jeg tidligere ikke ha fine, malte negler. Men det kan jeg nå!
Geleen fra Bio kan betegnes som en "permanent" neglelakk fordi den holder seg flott og intakt i tre uker. Man kan velge mellom masser av flotte farger og naturligvis også fransk lakk. Neglen skal ikke files og poleres for å fastgjøre geleen som både fukter og styrker neglene. Derfor er den også perfekt for kvinner med svake og ødelagte negler.
Trenger man å forlenge en eller flere negler, har Bio Sculpture Gel også et geléprodukt for det som gir et holdbart og svært naturtro resultat.
Prosessen er ikke tidkrevende, og når gelélakken skal fjernes igjen, brukes en gelélakkfjerner – det tar ca. 15 minutter og så er neglene dine sunne og naturlige igjen.
For ytterligere informasjon om Bio Sculpture Gel, ring til dansktalende Yolanda i Centro Omega på tlf.: 952 59 20 08.
 

Av Centro Omega

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.