Månedsmagasinet på Costa del Sol
Innredning, design og inspirasjon i Astracán Marbella

Innredning, design og inspirasjon i Astracán Marbella

Fashiondesigner i New York og Stockholm, innredning av private hjem og virksomheter, innehaver av butikkene Bohem i Stockholm, medeier av Beach House og Town House på Costa del Sol. Kjell Sporrong, innehaveren av Astracán Marbella, har prøvd alt, men har nå funnet tilbake til røttene med åpningen av Astracán Marbella som byr på et stort speker av ideer til innredning av boligen. Alle varer er nøye valgt ut og stammer fra alle hjørner av Europa, men fortrinnsvis fra Italia, Frankrike og Nederland. Sofaer, lamper, spisebord, puter, tepper, Astracán har det hele.

Dessuten har Astracán et spesielt godt utvalg av smykker, stearinlys samt motetøy av merket Transfer, designet i Nederland og produsert i Italia, og snart vil man også kunne finne lekkert motetøy for menn i butikken.

Astracán Marbella
Avda. Ricardo Soriano 60 – Marbella
Tlf. 951 91 34 21
www.astracanmarbella.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.