Månedsmagasinet på Costa del Sol
La Mairena – Moderne og grønn livsstil i hjertet av den andalusiske naturen.

La Mairena - Moderne og grønn livsstil i hjertet av den andalusiske naturen.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Når man vil kjøpe bolig i det solrike Sør-Spania er det ofte mange krav som gjør seg gjeldende. På den ene siden er vi skandinaver vant til grønne og frodige naturomgivelser, men samtidig har vi drømmer om en på samme tid sjarmerende, men funksjonell bolig med alle de fasiliteter som vi er vant til fra vår skandinaviske livsstil. La Mairena som ligger litt nord for Elviria, rett ved Marbella, er et 2 000 000 m2 stort naturområde med utsikt til Middelhavet og fjellkjedene i innlandet, men fortsatt nær havet, kystbyene og de mange golfbanene.

Minimalisme og miljø
La Mairena ble i 1987 kjøpt av familien Massoud med den hensikt å bygge en enkel villa til familien. Området var den gang på tre millioner kvadratmeter, men med tiden solgte Massoud unna en million kvadratmeter. I takt med at flere og flere skandinaver ønsket å investere i en bolig i Sør-Spania, valgte familien Massoud å dele de deilige omgivelsene med andre. De forpliktet seg samtidig til bare å selge ut 5 % av området til nybygg for å bevare naturen. Dessuten ble det bestemt at de boliger som ble oppført skulle ha høy standard og imøtekomme de krav som blant annet skandinaver legger stor vekt på. Det er siden blitt bygget både villaer og leiligheter i La Mairena, men disse faller alle innenfor de opprinnelige betingelsene, og siste fase er nå i gang og ventes ferdigbygget innen for kort tid. Deretter vil det ikke bli bygget mer i det kjempestore naturområde.

Luksus for ethvert behov
La Mairenas siste skudd på stammen er et privat avgrenset boligområde på 80.000 m2 med høy sikkerhet som omfatter et Spa & Wellness Center med tilhørende leiligheter som har de fasiliteter som 55+ skandinaver har behov for. Spesielt for dette 6.000 m2 store senteret er vekten som er lagt på kombinasjonen av en moderne, funksjonell konstruksjon i grønne omgivelser.
Området har egen 24-timers lege som man kan komme i direkte kontakt med via internett, og hvis det er behov for det, sendes det med straks en sykepleier eller legeassistanse hjem. Området disponerer også over eget sykehus.
Området har 45 seniorboliger med ett til to soverom, stue, kjøkken og bad. Arkitektonisk er det lagt stor vekt på naturlig lysinnfall, og alle boligene har store vinduspartier som går til taket og som også gir en fantastisk utsikt til Middelhavet. Dessuten er hver leilighet utstyrt med fasiliteter som oksygen, hjelpemidler til personer med gangbesvær og enkel og sikker adgang til sykepersonal.
Omkring Spa & Wellness Centreret og området med 55+ boliger oppfører La Mairena 15 luksusvillaer på 400 – 1.000 m2. Villaene ligger prismessig fra 750.000 – 2.400.000 € og inneholder fem soverom, fem bad, egen hage, swimmingpool, fitness-rom, sauna og direkte utsikt til Middelhavet. Også disse villaene er innredet moderne og minimalistisk med vekt på mye lys, overlys og fasiliteter som tiltaler et skandinavisk publikum. Innvendig kan disse villaene modifiseres i forhold til det opprinnelige prosjekt, innenfor visse rammer.

Los Altos de La Mairena
Los Altos de La Mairena er et ferdigbygd leilighetsområde som ligger for seg selv i det to millioner kvadratmeter store naturområdet. De fleste av leilighetene er allerede solgt, men det er fortsatt mulighet for å erverve en av de åtte som fortsatt ikke er solgt. Også disse leilighetene er moderne innredet, og lysinnfall er stort også her. Leilighetene er hver på litt over 300 m2 og har alle store terrasser med utsikt til natur og hav. Hver leilighet har to store soverom med walk-in garderobe, samt en stor romslig stue med store vinduer. Hver leilighet har egen heis med direkte adgang til den underjordiske parkeringskjelleren. Boligene i Altos de La Mairena har derfor mer karakter av en villa enn leilighet.
Prismessig ligger leilighetene fra 360.000 – 495.000 euros. Av dette forplikter La Mairena seg til å finansiere 50 % av prisen uten noen form for betingelser, noe som gjør leilighetene til en enestående god investering.

For ytterligere informasjon, se www.mairena.com, eller kontakt norske Vincent på tlf. +34 952 852 222 eller e-post vincent@mairena.com.

La Mairena
Elviria
29604 Marbella
Tlf.: +34 952 85 22 22
Faks: +34 952 83 62 23
E-post: sales@mairena.com & vincent@mairena.com
www.mairena.com 

Av Louise Kathrine Pedersen

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet