Månedsmagasinet på Costa del Sol
Spancom: Satser friskt på skandinaver

Spancom: Satser friskt på skandinaver

Med finanskrisen bak oss og med fokus på kostnader, kaster selskapet Spancom med Joachim Abelseth og Trond Helge Tveten i spissen seg ut på markedet med sin nye forbrukerportal.

– Vi skal skape den ledende forbrukerportalen for skandinaver i Spania, sier markedssjef Joachim Abelseth. I et par år har Spancom jobbet med å utvikle en hjemmeside på nettet som skal bli det naturlige samlingspunktet for alle skandinaver som har Spania som fellesnevner.

Skal være lønnsomt
Ideen er kort fortalt å samle så mange medlemmer som mulig i Spancom. Og med mange medlemmer i ryggen, vil selskapet bli en viktig aktør som på vegne av medlemmene kan forhandle fram gode priser på et vell av ulike produkter og tjenester og sørge for at medlemmene kan nyte godt av mange gode tilbud.
– Vi har satt 50 euro som årsavgift, men tilbyr også seks måneders gratis og uforpliktende prøvemedlemskap i Spancom, forteller Trond Helge Tveten. Han har tro på at når folk virkelig får øynene opp for hvilke besparelser medlemmene etter hvert kan oppnå gjennom medlemskapet, vil de etter prøveperioden tegne fullt medlemskap.
– Målet vårt er at et medlemskap på sikt skal være lønnsomt for medlemmene. Det betyr at medlemmene i verdi skal få langt mer igjen enn det årlig koster å være medlem i Spancom.

Fra bank til hotell
I Spancom er målet å samle en mengde tjenester som skandinaver med tilknytning til Spania måtte ha. Det dreier seg om alt fra bookingsystemer for utleie av boliger, annonseportal for kjøp og salg av boliger, tilbud innenfor golf, billige flybilletter og hotellrom, osv.
– Men vi har store planer om å øke tilbudene fortløpende og jobber nå med å skaffe våre medlemmer billige forsikringer, billige internettløsninger, strøm, langtidsparkering på Málaga flyplass for biler, lån og finansieringsordninger gjennom banker og ikke minst gode tilbud fra vaktselskaper, forklarer Tveten:
Det finnes knapt grenser for hva det går an å satse på, det gjelder bare å velger ut de viktigste og mest riktige tjenestene.
Hele ideen hviler på at vi skal ha så mange medlemmer i ryggen at de ulike bedriftene vil stå med vidåpne dører for å gi oss gode tilbud med solide rabatter. Kort og godt at Spancom er en mektig gruppe av bevisste forbrukere fra hele Skandinavia, bedyrer de to nordmennene.

Prøv deg fram
Allerede i dag kan du gå inn på adressen www.spancom.no og tegne et gratis og helt uforpliktende prøvemedlemskap i seks måneder.
– Vi ønsker at nye medlemmer skal få et innblikk i Spancom og bli kjent med vår portal, sier Tveten. Han lover at med et gratis prøvemedlemskap får du tilgang til alle funksjoner og leverandøravtaler som et vanlig – og betalende – medlemskap vil gi.
Du registrerer deg enkelt og greit ved å trykke på knappen ”Innmelding” midt på siden til høyre og fyller ut skjemaet for medlemsregistrering på skjermen. Når du er ferdig, trykker du på knappen nederst på siden.
– Dersom du i første omgang ikke ønsker å tegne deg som medlem eller prøvemedlem, kan det være lurt å registrere seg som ”Info-medlem”, forklarer Joachim Abelseth. Da får du nemlig Spancoms elektroniske nyhetsbrev. Her vil man opplyse om spesielle tilbud som er forhandlet fram og som medlemmene kan benytte seg av.

Vinn-vinn i alle ender!
Spancom mener bestemt at tidspunktet nå er inne for å gå offensivt ut og sikre seg så mange prøvemedlemmer som mulig.
– Vi ser på dette som en vinn-vinn-situasjon for alle parter, forklarer Joachim Abelseth: – Forbrukerne får nyte godt av gode medlemstilbud, mens banker, forsikringsselskaper og andre som tilbyr varer og tjenester til medlemmene i Spancom kan regne med økt omsetning.
– Hvor mange medlemmer må Spancom ha for å få forbrukermakt?
– Dersom vi klarer å skaffe oss nærmere 1.000 prøvemedlemmer, er vi allerede i ferd med å bli en maktfaktor som tilbydere av varer og tjenester er nødt til å forholde seg til. Målet vårt er et par tusen medlemmer før jul og på litt lenger sikt å nå 10.000 medlemmer, forteller daglig leder Trond Helge Tveten:
– Når Spancom er kommet så langt at vi har så mange medlemmer som for eksempel jevnlig vil kjøpe flybilletter mellom Spania og Skandinavia, kan flyselskapene rett og slett ikke overse oss, mener Tveten som tror sjansen er stor for at også flyselskapene vil strekke seg langt for å tilby billigere billetter til foreningens medlemmer.

Samarbeidspartnere på plass
På Spancoms hjemmeside er allerede flere samarbeidspartnere listet opp, bla. DnB NOR, forsikringsagenten Kaas&Kirkemann, den danske eiendomsmegleren Solboliger med flere tusen søkbare boliger, parkeringsselskaper, internettleverandører og andre. Og mange, mange flere skal det bli etter hvert, lover Tveten og Abelseth.
– Vi er opptatt av seriøse leverandører, og ikke minst at våre medlemmer skal ha trygghet for riktige valg. Forbrukerportalen skal bli et naturlig valg når norske, danske og svenske reisende ønsker å innhente trygg informasjon om kjøp av tjenester i Spania.

 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.