Månedsmagasinet på Costa del Sol

Granada – mye mer enn Alhambra

NorskePLUSS tar deg med på en ny spennende utflukt. I denne måneden går turen til den verdenskjente Alhambra samt gratis tapas og arabiske bad. Vi beveger oss ikke langt vekk fra Solkysten, men langt inn i den andalusiske sjelen –… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

På Picasso-museet med egen guide: ERIK MELING

«Ingen av oss guider liker å stå å brøle» Å gå på et museum på egen hånd kan være spennende. Å lytte til en audioguide kan være informativt. Men ingenting kan sammenlignes med en omvisning med en autorisert guide som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

4 tårn, ett hotell og en kunstner med visjoner

La Casa de las Cuatro Torres. Spania er full av historie, og den største kulturarven finner man ofte i dets bygninger. På reise rundt i landet kan du besøke mange av disse historiske perlene, og hvis du er heldig og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kameleonen – et kjærkomment innslag i spansk natur

Når det gjelder reptiler må kameleoner sies å være blant dyrene som fanger mest oppmerksomhet. Evnen til å skifte farge, den lange tungen som de fanger sin føde med, og det oppsiktsvekkende utseendet som mest av alt minner om en… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spansk sommermat

Det er lett å lage, råvarene er friske og lokaldyrkede, og så passer det perfekt til årstiden. Det er sommer i Spania som selvsagt er et moderne land, men hvor de gamle mattradisjonene overholdes like så mye som i Norge,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.