Månedsmagasinet på Costa del Sol

400 000 innbyggere påvirkes nå av vannrestriksjoner

Vannrestriksjonene øker på Solkysten. Flere kommuner innfører tiltak – og fler innbyggere har ikke lenger fri rådighet over vannet som kommer fra springen. Tydeligst merkes det i kommunene Vélez- Málaga (inkludert Torre del Mar), Rincón de la Victoria, Benalmádena, Alhaurín… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Salget av private sykeforsikringer fordobles

Der tegnes private sykeforsikringer som aldri før på Solkysten, og på bare et tiår har antallet blitt fordoblet. I Málaga-provinsen er det i dag tegnet nesten 498 000 private sykeforsikringer. For elleve år siden var det bare 269 000 innbyggere… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Haier på Costa del Sol

Siden helgen har en video med en svømmende blåhai i Málaga havn blitt spredt som ild i tørst gress på nettet. Likevel er det usikkert når innspillingen er fra, og nå antas det at den er minst tre år gammel.  Haien… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Norwegian vil øke forbindelser med Málaga flyplass

Norwegian har underskrevet en avtale om å kjøpe Norges hoved regionalflyselskap, Widerøe. Det forventes at oppkjøpet vil forbedre selskapets forbindelser og utvide rutetilbudet til Málaga. Norwegian er i dag er den fjerde største flyselskapet på Málaga internasjonale flyplass. Ved å… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Reiseliv og handel står for 50 % av nye jobber i Málaga

Málaga-provinsen har opplevd nesten en eksplosjon i nyansettelser siden pandemien med en historisk rekord på 700 000 sysselsatte nå registrert i trygdesystemet. Den relative veksten i sysselsettingen fra april 2021 inntil nå var på 16,6 % i provinsen, mens det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spanias dyreste bolig til salgs på Costa del Sol for 55 millioner euro

Costa del Sol ligger fremdeles på toppen når det gjelder eiendomspriser i Spania. De to dyreste boligene i landet befinner seg per tiden på Marbellas La Milla de Oro (Gylne Mil), mens nummer tre på pristoppen ligger i den eksklusive urbanisasjonen La… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.