Månedsmagasinet på Costa del Sol

Slik påvirkes Spania av den tropiske stormen Danielle

Meteorologene holder nøye øye med den tropiske stormen som har fått navnet Danielle. Stormen ble formet på en usedvanlig breddegrad i Atlanterhavet, vest for Azorene. Det er snakk om en svært uvanlig tropisk syklon, siden den har blitt formet langt… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nye Covid-19 vaksiner på vei til Spania

De nyeste vaksinene fra Pfizer og Moderna vil snart være på plass i kjøleboksene på spanske legesentre. De to laboratoriene har nettopp presentert sine siste vaksiner til godkjennelse hos det Europeiske legemiddelbyrået (EMA) og Europakommisjonen, hvilket er de to instansene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kjempesparing på momsen på gass

Den spanske regjeringen fortsetter lanseringen av tilskudd og momsreduksjoner. De siste tiltakene gjelder gass, hvor momsen fra oktober faller fra 21 til fem prosent. Regjeringen har tidligere foretatt tilsvarende forbrukersparetiltak på energi og drivstoff via et tilskudd på 20 cent… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Reserver datoen: Tid for Málagas Noche en Blanco

Etter to år uten den årlige Noche en Blanco (natt i hvitt) feiringen, har Málaga kommune besluttet å gå i gang med 2022-årgangen. Denne gangen er temaet de fire elementene – ild, jord, vann og luft – et tema som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Oljeutslipp etter lastebåtkollisjon når spanskekysten

På sist onsdag kolliderte bulkskipet OS 35 med naturgasslasteskipet ADAM i Algeciras bukten nær det trafikkerte Gibraltarstredet. Besetningen ble evakuert fra det skadede skipet og myndighetene i Gibraltar har siden strevet med å begrense oljeutslippet til det halvsunkne skipet som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.