Månedsmagasinet på Costa del Sol
Vakker og forynget hud med banebrytende behandling fra IS Clinical

Vakker og forynget hud med banebrytende behandling fra IS Clinical

Del

Prodigy Peel er en banebrytende hudbehandling fra det kjente amerikanske firmaet IS CLINICAL.De amerikanske hudlegene bak har stor suksess med deres målrettede pleieprodukter til hjemmebruk og behandlinger. IS CLINICAL er en dermasøytisk serie og virker derfor mer effektivt enn vanlige skjønnhetsprodukter.

Prodigy Peel forbedrer alle de små lagene i epidermis (overhuden) og er derfor skapt for å fjerne pigmentflekker, solskader, rynker, åpne porer, arr og akne. Hudoverflaten blir finere, hudtonen og fastheten forbedres markant og ujevnheter som arr forminskes.

I bunnen av epidermis skjer degenereringen av våre stamceller og huden vil selv avvise de gamle cellene på overflaten, men med alderen skjer denne prosessen langsommere. Våre collagen- og elastanlag i dermis forandrer seg og dette medfører slapp, rynket og livløs hudoverflate.

Prodigy Peel-systemet er en kjemisk peeling behandling, men allikevel er den fremstilt med botaniske ingredienser og kjente syrer som melke-, sitron- og salicylsyre, som huden samarbeider godt med og som ikke skader eller brenner huden.

Komplett, sikker behandling

Behandlingen er helt sikker, og alle uansett alder, kjønn og hudtype vil kunne få stor effekt av denne behandlingen når den er utført på klinikken.Jeg er spesialutdannet og eksaminert i behandlingen og har mulighet for å tilpasse hvert enkelt behandling til kunden og hudens behov ut ifra de to typene peel som det amerikanske hudlegeteamet har forsket i.

Den ene løsning (P2 system) er en 8 % peeling, som egner seg godt for mild akne, begynnende rynker og pigmentpletter.

Den anden løsning (P3 system) er en 14 % peeling, som egner seg bra til linjer, dypere rynker, slapp hud, hyperpigmentering, akne og en generell ujevn hudtone.

En enkelt behandling gir et veldig flott og synlig resultat, men man kan med fordel gjenta behandlingen en gang til etter 8-10 uker. Denne behandling bør gjøres i perioden november til mars, da solstrålene ikke er så sterke for huden lenger. Ønsker du deg en vakrere og mindre eldet hud før jul, samt et enda større resultat i løpet av vinteren, så er november den riktige måneden å starte prosessen. Prodigy Peel er den mest fortrukne behandlingen i min klinikk hver vinter.

Vil du oppleve hva Prodigy Peel kan gjøre for deg og huden din, så kontakt meg gjerne for en konsultasjon og for å se før-og-etter bilder. I november tilbyr jeg 15% rabatt på behandlingen.

Nana Norrbom tlf. 610 716 048 – klinikk hos Unioptica

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.