Månedsmagasinet på Costa del Sol
The White House – Interiørsuksessen fortsetter

The White House - Interiørsuksessen fortsetter

Skaper hjemfølelse

The White House er interiørdesign på sitt beste og fortsetter den elegante stilen og hjemmefølelsen som har representert The White House allerede siden starten for tolv år siden. Hvilken nøyaktig stil The White House jobber med er likevel vanskelig å sette fingeren på for The White House kjennetegnes mer av en følelse – en følelse av hjem, trivsel og gjestfrihet.  

Akkurat dette kjenner man med en gang når man kommer inn på The White House studio i Sierra Blanca i Marbella, og det er denne følelsen som The White House har blitt så verdsatt for. Inspirasjonen til studioet finnes først og fremst i det skandinaviske, med lyse varme toner og naturinnslag, men også med innslag fra Paris og Middelhavskysten med vakre detaljer og stoff samt livlige kontrastfarger og planter.

Personlig og omhyggelig

The White House tilbyr alltid personlig service og de jobber grundig med å bringe kundens personlighet og ønsker inn i innredningen. Svenske Lovisa De Ruyck Johansson som i dag driver bedriften, beskriver The White House som tidløs design, koselig og hjemlig – uten fokus på å følge trender. Dette føler man med en gang man går inn til The White House-studioet som er fylt med prøver på stoff, stein, møbler og elegante tilbehør i lune farger, men også med kontraster og landlige innslag som gjør innredningen interessant.

Her hos The White House studio i Sierra Blanca skapes hjem som man trives i.

Høy kvalitet på material og arbeid

Høy kvalitet er en annen ting som alltid har kjennetegnet The White House. Akkurat som grunnleggeren av The White House, Christina White, fortsetter Lovisa i dag med å legge stor vekt på å finne kolleksjoner med høy kvalitet. Hun er nøye med å holde seg à jour om bransjen og reiser til de beste interiørmessene f.eks. i Paris. Samtidig anvender hun lokale bedrifter for å trekke om møbler, maling og brukskunst m.m. for å tilby en komplett løsning for hvert enkelt hjem, slik som det alltid har vært gjort hos The White House. Dette gjenspeiles i hennes studio med vakre stoff, steinprøver med fin finish og solide møbler i lyst tre.  

The White House reflekterer kjærligheten til interiør og design. ”Når en kunde kontakter meg for et prosjekt, treffes vi ofte først hjemme hos dem. Der lytter jeg til kundens behov og ønsker, samtidig som jeg ‘kjenner på’ hjemmet – boligen, alt for å kunne tolke og forstå kunden slik at jeg kan skape et hjem som denne vil trives i. Dette tar jeg med meg og lager deretter et prosjekt som jeg presenterer med forslag på farger, materialer, teksturer m.m., og så tar vi det derfra. Sier kunden ja med en gang, påbegynner arbeidet, og hvis kunden har andre tanker og ønsker, så går vi over prosjektet og presenterer eventuelle endringer. Normalt tar et prosjekt rundt tre til fire måneder, men tiden beror selvsagt på prosjektets størrelse. Noen ganger handler det om et rom, andre ganger om et helt hjem”, forteller Lovisa.

Hos The White House finnes masse materialer, så her finnes noe for enhver smak.

Bred erfaring og stor lidenskap

Lovisa er utdannet interiørarkitekt ved Istituto Europeo di Design Madrid. Etter studiene fikk hun øyeblikkelig jobb og ble i Madrid i åtte år. Jobben brakte henne så til Marbella, hvor hun blant annet jobbet for Bang & Olufsen. For elleve år siden kom hun i kontakt med Christina White, og det ble begynnelsen på et fantastisk samarbeid i The White House. Lovisa og Christinas jobbemåte, stil og design- og interiørfølelse la grunnen for både et vennskap og yrkesmessig forhold som etablerte energien i The White House. Lovisa bringer nå dette videre etter at Christina har valgt å gå av med pensjon. Men Christina er fremdeles en venn, og hun har støttet Lovisa under prosessen å kunne stå på egne bein med The White House.

”Jeg brenner for innredning. Interiør er mitt liv og min hobby. Jeg ser alltid på arkitektur, nyanser, teksturer, former og materialer, og mens andre kanskje maler eller går på tur, skaper jeg planløsninger”, sier Lovisa og fortsetter: ”Hvis man ser etter en pålitelig interiørdesigner, bør man kontakte The White House. Jeg kan skape hjemmet ditt fra et tomt hus eller leilighet, eller bare omgjøre et rom. Og hvis du har møbler som du liker, men som ikke passer inn i det nye, tar jeg vare på disse – restaurerer og trekker de om, slik at de får et nytt liv i hjemmet ditt. Jeg tar hensyn til deg og gir ditt hjem den kjærligheten jeg ville ha gitt mitt eget hjem. Interiørdesign er min lidenskap. Det gjør meg lykkelig.” Les mer om The White House, se kontaktinformasjon og innredningseksmpler på: www.whitehousemarbella.com

Interiørarkitekt Lovisa De Ruyck Johansson med Det Norske Magasinets journalist Sara Laine.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.