Månedsmagasinet på Costa del Sol

Slett konto

For å starte prosessen med å slette kontoen din, følg trinnene nedenfor:

  1. Start Det Norske Magasinets Mobile App og sørg for at du er logget på kontoen din. Hvis du ikke er logget på ennå, fortsett å logge på med legitimasjonen din.
  2. Finn innstillinger i applikasjonen. Dette kan vanligvis finnes i menyen eller profildelen, avhengig av applikasjonens brukergrensesnitt.
  3. I innstillingsmenyen, naviger til kontoadministrasjonsdelen og finn alternativet for å slette kontoen din.
  4. Når du velger alternativet for kontosletting, vil en bekreftelsesmelding bli presentert for å sikre intensjonen din. Når du har bekreftet avgjørelsen din, vær oppmerksom på at kontoen din vil bli permanent slettet.

Vær oppmerksom på at denne handlingen er irreversibel og når kontoen din er slettet, vil alle tilknyttede data og informasjon bli permanent fjernet fra applikasjonen. Så vær forsiktig og sørg for at du virkelig vil fortsette med denne prosedyren.

Skulle du trenge ytterligere assistanse eller støte på problemer under denne prosessen, ikke nøl med å kontakte supportteamet vårt for veiledning og avklaring.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.