Månedsmagasinet på Costa del Sol
La Donaira – det naturlige og sjarmerende stedet for bryllupsfeiringer

La Donaira – det naturlige og sjarmerende stedet for bryllupsfeiringer

Når du først finner stedet, så gir du ikke slipp på det.

Det er ikke lett å finne et idyllisk verdenshjørne som kan kunsten å stå som et verdig vitne for ditt livs viktigste løfte. Med innbydende omgivelser, omgitt av det enkle og naturlige, er den sjarmerende herregården Finca La Donaira (Montecorto, Málaga) som skapt for å feire bryllup (eller gullbryllup!).

Dette eksklusive spahotellet, med økologisk gårdsdrift samt et eget ridesenter, vet å legge til rette for arrangementer for alle som setter pris på de små ting, søker det opprinnelige og ønsker et samband med naturen. Men noen bryllupsfabrikk er ikke La Donaira. Selv om stedet bare ligger 30 minutter fra Ronda, åpner de kun opp for inntil fem eksklusive brylluper i året.

Så hvordan er et bryllup på herregården? For å starte med gjestene, er det perfekte antallet 50–60 personer (maks 100). Den hundre år gamle gårdsbygningen er restaurert slik at hvert rom har en forbindelse til naturen, med store vinduer og dekorative elementer hentet fra omgivelsene. Med kun ni luksuriøse romslige rom og plass til 23 overnattingsgjester, kan andre gjester innlosjeres på hoteller og landsbyhus i nærheten.

La Finca ønsker velkommen til alle som opplever fred og glede i natur og skjønnhet. Man vil garantert finne sitt eget spesielle sted for feiringen på en av fincaens mange unike plasser, som under det 700 år gamle eiketreet, som ofte får æren av å stå som vielsesseremoniens eldste vitne. Gjestene sitter komfortabelt på en tribune laget av naturmaterialer, der jordfargene grønt og beige bringer liv til dekorasjonene.

La Donairas formål har alltid vært å skape et sted basert på bærekraftig permakultur, og denne livsfilosofien reflekteres i gårdsdriften. I 2021, etter mange års jobbing, mottok de Demeter-sertifikatet, som bekrefter at gårdsdriften er biodynamisk. På fjelltomten, med mer enn 700 hektar dyrket mark, en medisinsk urtehage og en økologisk grønnsakhage, serveres festmåltidene med naturlige smaker rett fra jordet og til bordet. Kjøkkensjefen, den svenske kokken Fredrik Andersson – med en Michelin-stjerne fra restauranten Mistral i Stockholm – og hans team, jobber for å presentere praktfulle menyer på bakgrunn av årstidenes produkter, med økologiske frukter og grønnsaker, egg, honning, olivenolje og andre prisbelønte delikatesser fra La Serrania de Ronda. Til herregårdens gastronomiske tilbud finner man også en omfattende liste med naturlige, biodynamiske og bærekraftige viner fra verdens beste vinprodusenter.

La Donaira er i seg selv et levevis, eller una forma de vida, som gjør enhver bryllupsfeiring full av små, omsorgsfulle detaljer til en minnerik familiefeiring. 

For reservationer: (+34) 680 654 454
reservations@ladonaira.com

Tekst og Foto av Finca la Donaira

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.