Månedsmagasinet på Costa del Sol
Fire måter å forbedre stilen i hjemmet ditt på

Fire måter å forbedre stilen i hjemmet ditt på

ADVERTORIAL

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

Er du blitt lei av ditt nåværende interiør? Enten det er stuen, kjøkkenet eller kanskje soverommet som trenger en forandring, er det ingen grunn til å tømme sparepengene for å pusse opp rommet fullstendig. Faktisk kan det å gjøre noen få, men viktige, endringer gjøre en verden av forskjell for den generelle følelsen og utseendet til hjemmet ditt.

Hvis du er ute etter litt hjelp til å komme i gang, kan du finne inspirasjon nedenfor. Vi har samlet en liste over fire måter å forbedre hjemmet ditt på – alt uten å måtte tømme bankkontoen helt.

Lag en aksentvegg

Hvis du ikke er kjent med konseptet, er en aksentvegg når du maler kun én vegg i en annen farge enn resten av veggene i rommet. Vanligvis står du fritt til å velge hvilken farge du ønsker. For en subtil effekt kan du velge en myk farge som myk rosa, grønn eller blå. For en mer dramatisk effekt kan farger som mørk blå, rød eller til og med svart være et godt valg.

Hensikten med en aksentvegg er å legge til et spennende element til rommet ditt. Spesielt hvis veggene dine for det meste er hvite, eggeskall eller lignende ensfarger, kan det å lage denne fargen virkelig gjøre en verden av en forskjell. Hvem vet? Når du har lagt til en aksentvegg på soverommet ditt, kan det hende du liker den så godt at du vil legge til mer farge til andre rom også.

Bytt ut noen av møblene dine

Gamle møbler kan gi ethvert rom en viss sjarm. Men hvis sofaen din rett og slett ser slitt ut eller kanskje bare kjedelig og ren, kan det være på tide å gjøre en endring.

Å finne ut hvilket møbel som skal erstattes kan være den vanskeligste delen av dette alternativet. For når du først har funnet ut av det, kan du dykke ned i verden av nye og stilige møbler. Og selv om det kan virke som en liten endring i begynnelsen, kan det utgjøre en stor forskjell i det generelle utseendet til hjemmet ditt. Noen fargerike lenestoler kan være en fin måte å gi mer liv til interiøret ditt. På samme måte kan det å velge en stilig sofa eller bord få hele rommet til å virke mer moderne og nyere.

Legg til nye møbler til tomme rom

Har du noen gang følt at du kanskje har en tom plass et sted i hjemmet ditt som kan ha nytte av en slags interiør? Kanskje det er en merkelig plass i entréen din hvor du kan legge til en søt liten stol eller et speil? Eller hva med ved siden av sengen din? Et nattbord kan være både praktisk og søtt.

Selv om å legge til for mye møbler til ethvert rom kan få det til å føles fylt, kan eliminering av områder som virker merkelig tomme bidra til å løfte hele estetikken til soverommet, stuen eller et annet sted. Riktig valg av nye møbler kan også spille en rolle for å skape en fin flyt i hjemmet ditt. Uansett hva din personlige stil er, kan du enkelt oppnå en fin flyt med de rette møblene.

Legg til nytt tilbehør til rommet

En annen liten måte å legge til en stor endring på er å ganske enkelt velge ut tilbehør. Fra små skulpturer eller blomster på toppen av bokhyllen eller vinduskarmen, til store og fargerike malerier. Alternativene er ubegrensede når du begynner å utforske de forskjellige mulighetene.

Det kan være lurt å vurdere å legge et mykt teppe i stuen under sofaen eller salongbordet. Med dette alternativet kan du leke deg med de forskjellige materialene til tepper, da en stor og fluffy versjon kan gi en annen stemning sammenlignet med en tynn og levende modell.

På samme måte kan gardiner være en fin måte å la din personlige stil skinne gjennom. Tynne og elegante gardiner kan skape et mer eterisk og mykere utseende mens tykke og tunge gardiner kan være det riktige valget hvis du ønsker en mer gotisk eller gammeldags look.

Et annet alternativ for å gi mer liv til hjemmet ditt er å legge til flere planter. Ulike nyanser av lys og mørk grønnfarger kombinert med fargerike blomster kan gjøre en stor forskjell samtidig som det gjør underverker for det generelle miljøet i hjemmet ditt. Hva med en hengende plante med vakre blader hengende ned? Eller en uklar plante som inviterte deg til å ta på bladene eller stilken? Valget er ditt – og uansett hvilket tilbehør du velger, kan det bidra til å forbedre den generelle stilen til hele hjemmet ditt.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.