Månedsmagasinet på Costa del Sol
Cudeca Walkathon blir WalkaHOME

Cudeca Walkathon blir WalkaHOME

Hvert år drar hundrevis av mennesker til Benalmádena for å delta på Cudeca Walkathon for å støtte Cudecas sykehus som pleier mer enn 500 mennesker med kreft og andre alvorlige sykdommer.

Dessverre er årets Walkathon avlyst på grunn av Covid-19 og den nasjonale unntakstilstanden.

Men Cudeca lar seg ikke stoppe, og du kan fortsatt bidra!

Med #CaringToghether-kampanjen erstatter Cudeca i år sitt Walkathon-arrangement med «WalkaHOME» (Walk at home for Cudeca Sykehus), med mål om å skaffe inntekter til Cudecas spesialomsorg for personer i de siste livsfasene.

Arrangementet vil skje hjemme hos deg selv lørdag 9. mai mellom kl. 10.00-20.00, og du deltar i en valgfri fysisk aktivitet som dans, løfting av vekter eller svømming i eget basseng. I tillegg publiserer Cudeca forskjellige aktiviteter som pilates, zumba, underholdning med mer på YouTube-kanalen sin.

Deltakelsen koster 2 euro og påmelding skjer på Cudecas nettsted, hvor mer informasjon om arrangementet også er tilgjengelig og man kan gi frivillige donasjoner.

For registrering og donasjoner: https://www.cudeca.org/actualidad/walkahome-una-marcha-en-casa-por-cudeca/

Cudeca er inne i en veldig vanskelig tid ettersom det i den nåværende situasjonen nesten er umulig å skaffe midler til drift av veldedighetsarbeidet, så ethvert bidrag ønskes velkommen.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.