Månedsmagasinet på Costa del Sol
Cudeca Walkathon blir WalkaHOME

Cudeca Walkathon blir WalkaHOME

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Hvert år drar hundrevis av mennesker til Benalmádena for å delta på Cudeca Walkathon for å støtte Cudecas sykehus som pleier mer enn 500 mennesker med kreft og andre alvorlige sykdommer.

Dessverre er årets Walkathon avlyst på grunn av Covid-19 og den nasjonale unntakstilstanden.

Men Cudeca lar seg ikke stoppe, og du kan fortsatt bidra!

Med #CaringToghether-kampanjen erstatter Cudeca i år sitt Walkathon-arrangement med «WalkaHOME» (Walk at home for Cudeca Sykehus), med mål om å skaffe inntekter til Cudecas spesialomsorg for personer i de siste livsfasene.

Arrangementet vil skje hjemme hos deg selv lørdag 9. mai mellom kl. 10.00-20.00, og du deltar i en valgfri fysisk aktivitet som dans, løfting av vekter eller svømming i eget basseng. I tillegg publiserer Cudeca forskjellige aktiviteter som pilates, zumba, underholdning med mer på YouTube-kanalen sin.

Deltakelsen koster 2 euro og påmelding skjer på Cudecas nettsted, hvor mer informasjon om arrangementet også er tilgjengelig og man kan gi frivillige donasjoner.

For registrering og donasjoner: https://www.cudeca.org/actualidad/walkahome-una-marcha-en-casa-por-cudeca/

Cudeca er inne i en veldig vanskelig tid ettersom det i den nåværende situasjonen nesten er umulig å skaffe midler til drift av veldedighetsarbeidet, så ethvert bidrag ønskes velkommen.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet