Månedsmagasinet på Costa del Sol
De fem beste destinasjonene for å feire Valentine’s Day

De fem beste destinasjonene for å feire Valentine’s Day

For å feire Valentine’s Day på riktig vis er det viktig å få frem den rette stemningen mellom deg og din partner. En av måtene du kan gjøre det på er ved å feire Valentine’s Day på et av verdens mest romantiske steder.
Du trenger ikke dra langt for å kunne oppleve de mest romantiske byene. I Europa finnes det flere plasser som oser av romantikk og kjærlighet. Dersom du har planlegger en ordentlig ferie, finnes det også flere romantiske og flotte steder å besøke litt lenger unna.
Ta en titt på listen nedenfor for å finne ut hvilke fem destinasjoner som er de beste for feiring av Valentine’s Day.
 
1. Paris
Paris er selve kjærlighetens by. Her finnes man alt man trenger for å få en romantisk feiring for to. Det skal nemlig godt gjøre å ikke la seg forføre av den vidunderlige atmosfæren i Paris.
Du kan besøke Eiffeltårnet om kvelden, da den er vakkert lyst opp, ta en spasertur langs elven Seinen, spise fortreffelig mat på en av byens mange restauranter av topp klasse, vandre gatelangs omringet av utsøkt arkitektur, eller stase dere opp med utmerket shopping.
 
2. Maldivene
Dette er virkelig stedet for å pleie forholdet og samtidig lade batteriene. Valentine’s Day er som kjent den 14. februar, og hva frister vel ikke mer enn sol, bading og avslapning når været her hjemme er kaldt og ufyselig?
Røm til en annen verden med din utvalgte og nyt lange dager på stranden, bølgesus og herlig luksus. Blir det for mye sol, kan du for eksempel trekker deg tilbake med https://www.storspiller.com/casinospill.
 
3. Venezia
I Italia finnes det utallig mange romantiske destinasjoner. Det var nesten vanskelig å velge bare én, men valget falt på den unike byen Venezia. Byen er så og si laget av kanaler og her kan man seile rundt i en av de mange båtene mens man holder rundt hverandre og drømmer seg bort til svunne tider.
Venezia er minst like kjent for sin flotte arkitektur som den er for sine mange kanaler. Her kan du spise deilig italiensk iskrem eller andre kjente desserter dagen lang.
 
4. St. Lucia
Denne frodige øya i Karibien byr på mange romantiske opplevelser, og vil være et spesielt godt valg for de som er glad i aktivitet. Her venter opplevelsene i kø, og det finnes noe for enhver smak.
Hvis du helst ønsker å ligge på stranden med din utvalgte og nyte solen, er dette mulig, men det er også mange spennende ting man kan gjøre her. Dere kan dra på fotturer til fjells, sykkelturer, padling, snorkling og mye mer.
5. Santorini
Den greske øya Santorini er verdenskjent for sine mange hvitmalte bygninger, blå kupler, trange smug – og ikke minst en slående vakker solnedgang. Øya huser også mange romantiske og luksuriøse hoteller.
I tillegg finner du bortgjemte, men likevel utsøkte restauranter og kafeer i de mange trange gatene. Forholdene ligger perfekt til rette for å nyte lange og late dager med din kjære.
 
 
 
 
(advertorial)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.