Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Cannabidiol (CBD) er et ekstrakt laget av cannabisplanten som har medisinske effekter og ikke er det samme som hampfrøolje. CBD-oljen som nå selges i Vitamina, inneholder hele DNA-spektret fra cannabisplanten.

CBD er en aktiv cannabinoide som THC. Man blir likevel ikke psykoaktiv (skjev) av bruken.
Fordi den inneholder cannabis-plantens DNA, inneholder den også THC, men den lovlige grensen som er på 0,2 %. Når man inntar cannabis-olje, virker det optimalt som en ”brain-booster” og ”forsvarsbooster”. Det går inn og stimulerer det som heter CB1- og CB2-receptorer som øker produksjonen av aminosyrer i kroppen opptil 100 ganger, noe som gjør at man blir sulten og tørst fordi kroppen etterspør vitaminer og mineraler. Bl.a. derfor brukes det ofte av kjemopasienter for å øke appetitten.
Cannabis-olje har mange funksjoner, hovedsakelig er det ”healende” og nettopp derfor opplever folk også smertelindring (bl.a. hos giktpasienter). Effekten økes fra uke til uke. Fordi studier også viser at det stimulerer stamcellene, er det stor erfaring med at det kan kurere kroniske lidelser, bl.a. har man sett at det har avhjulpet arrvev i lungene etter strålebehandling.
Det beste som er å si om oljen, er at det er en immunforsvarsbooster, og nettopp ditt immunforsvar vet hva som er viktigst å heale i din kropp og i hvilken rekkefølge.

CBD-olje kan kjøpes hos Vitamina i Centro Idea.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet