Månedsmagasinet på Costa del Sol
Slutt med hete- og svettetokter

Slutt med hete- og svettetokter

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
helse chello
Svettetokter, hetetokter, hodepine, anspenthet, konsentrasjonsvansker og tretthet …
3 av 4 kvinner opplever plager i forbindelse med overgangsalderen. Det er med andre ord helt naturlig at det er en fase som ikke går ubemerket hen. Kvinnekroppen er preget av hormonelle forandringer, og mange opplever både psykisk og fysisk ubehag, inntil kroppen gjenfinner en ny hormonbalanse.
 
Ubehaget er en naturlig tilstand for kroppen, men det er ikke de løsningene på ubalansen som oftest blir foreslått. Her er det heldigvis de siste årene kommet økt oppmerksomhet på at det faktisk finnes gode, naturlige midler som kan hjelpe til med å klare symptomene ved menopausen.
 
Naturens hjelp
Et av de mest brukte preparater i dag er naturmidlet Chello, og det er ikke tilfeldig. Chello er utviklet for å angripe det problemet som er langt det største for de fleste kvinner i overgangsalderen: Hete- og svettetokter. All erfaring viser nemlig at setter man effektivt inn der, så er det mange følgeproblemer som også blir avhjulpet. Og det er den helt store positive sidegevinsten ved Chello – du minsker ikke bare de ubehagelige hetetoktene, du våkner også uthvilt med overskudd og en kropp i harmoni.
 
Dokumentert effekt
At Chello virker er ikke bare noe vi bare baserer på produktets popularitet og brukernes positive tilbakemeldinger. Virkningen er dokumentert i en lang rekke studier, og produktet er etter hvert også blitt anerkjent av ekspertene – selv for kvinner med store hete- og svettetokter i overgangsalderen. Prøv Chello og finn selv ut hvorfor! Du kan finne Chello i Vitamina, Centro Idea.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet