Månedsmagasinet på Costa del Sol
Intelligent sikkerhet i hjemmet

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Alarma Universal
Høyavansert datateknologi kombinert med menneskehjernens kompleksitet, har resulteret i det hittil mest optimale på sikkerhetsmarkedet; analytisk videoovervåkning.
Det kan umiddelbart lyde komplisert og vanskelig, men det er i virkeligheten ytterst enkelt og samtidig ekstremt presist, fleksibelt, hurtigt og effektivt. Og så kan det implementeres som en del av ditt eksisterende sikkerhetssystem.

Hos skandinaviske Alarma Universal, som med 30 års erfaring og mere enn 4.000 kunder er en stor aktør på Costa del Sols sikkerhetsmarked, sees analytisk videoovervåkning som en viktig landedvinning.
«Å la et menneske stå for tilsyn med sikkerhetssystemet har sine begrensninger, mens analytisk videoovervåkning betyr at kameraenes opptak analyseres optimalt 24/7 365 dager i året og uten overhodet selv den minste pause», sier Christina Nissen, direktør i Alarma Universal.
Denne IP-baserte videoovervåkningen samler inn data på en spesifikk, intelligent måte, og gir samtidig mulighet for å integrere andre systemer og koble videoovervåkning sammen med tyverisikringen og dermed bli tilsluttet Alarma Universals vaktsentral.
«Produktet er enkelt å programmere, og vi kan integrere det i såvel eksisterende som nye alarmsystemer – fra de minste i private hjem til de største virksomheter, lagerhaller, sportsanlegg, osv.», sier Christina Nissen.
 
Christina Alarma Universal 
«Vi opplever større og større etterspørsel etter utendørs sikring, slik at innbruddstyver stoppes, allerede før de kommer i nærheten av boligen. Ofte kan trær og annen beplantning samt bebyggelse, hagemøbler og parasoller være en utfordring for systemet. Feilalarmer må naturligvis helst unngås – både for å gi kunden ro i sjelen og for å sikre effektiviteten i våre vakters arbeid. Går alarmen fordi en gren beveger seg inn i alarmsystemets signalområde eller hopper husets katt opp på muren og aktiverer alarmen, er det snakk om en feilalarm som kan unngås ved hjelp av de matematiske algoritmer som analytisk videoovervåkning er bygget opp rundt».
Dette fantasiske sikkerhetsproduktet har det man kaller kunstig intelligens og er satt i stand til å bygge på de erfaringerne som systemet løpende får. Og derfor får kunden med analytisk videoovervåkning det mest presise sikkerhetssystemet på markedet med det laveste antall feilalarmer, samt den hurtigste analysen og reaksjon på alarmsignaler.
Denne nytenkende bruken av videoovervåkning er bl.a. mulig pga. den voksende bruken av IP-teknologi og overvåkningssoftware for håndtering av overvåkningskamera, og de fleste systemer kan fjernbetjenes og fjernovervåkes via tablets og smartphones av eieren, mens vi hos Alarma Universal naturligvis mottar signaler og bilder på vår vaktsentral når kunden har bedt oss om det.
Systemet er svært enkelt og derfor også veldig brukervennlig.
 
  • Et klikk – og man har et snapshot innrammet i en firkant som viser det som har vært årsaken til alarmaktiveringen. Dermed kan saken omgående undersøkes, og vakt sendes ud, om det er nødvendig.
  • Et klikk – og man kan se en 10 sekunders video som gir detaljert informasjon (3 sekunder før og 7 sekunder etter årsaken til alarmaktiveringen).
  • Et klikk – og man kan se live-opptak av årsaken til alarmaktiveringen.

Sikkerhetssystemer med inkorporert, analytisk videoovervåkning vil oppdage akkurat det som du vil beskytte deg mot – selv over store avstander som på tvers av hagen; f.eks. bevegelser i områder der det ikke skulle være noen, personer eller kjøretøy som ikke bør ha adgang i det hele tatt eller bare på spesielle tidspunkt, personer som oppholder seg for lenge på ett sted, at et objekt blir flyttet på, osv. osv. Mulighetene er stort sett uendelige.
«For oss handler det om å maksimere våre kunders personlige sikkerhet og effektiviteten på overvåkningen», sier Christina Nissen. «Jeg kan dessverre ikke si at kriminaliteten er fallende, men jeg kan love at Alarma Universal er her for å sikre deg og dem du er glad i, samt din eiendom og dine verdigjenstander.»

Kontakt Alarma Universal på tlf.: 952 46 10 37 (vi snakker skandinavisk, engelsk og spansk) eller besøk www.alarmauniversal.com.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet