Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nye Nikki Beach flyter over av lekkerbiskener

Nye Nikki Beach flyter over av lekkerbiskener

NIKKI-54

Nikki Beach. Selve navnet klinger av sommer og sol. Stedet er kjent for sin gjestfrihet, den luksuriøse livsstilen og en meny som gleder alle matglade gjester – jetsette´re så vel som menigmann. Og for mange er navnet også synonymt med festlige, fargerike minner. Etter totalrenoveringen står stedet klart til å danne rammene om enda flere gode stunder i 2014 for enda flere gjester.
 
Som den første i Spania åpnet Nikki Beach sine porter i Marbella i 2003, og etter mange år med fester, trengte stedet etterhvert en oppfriskning. I løpet av vintermånedene er stedet derfor blitt bygget om etter alle kunstens regler, og 23. mai startet nye Nikki Beach sesongen 2014. Det er laget et helt nytt og lekkert pool-område, restauranten har blitt overdekket og de velkjente trappene opp til VIP-avdelingen er blitt enda bredere og romsligere. Nikki Beach er nå klar til nok et tiår i fineste stil og som kan leve opp til 10-årsjubileusmfesten i fjor.
Stedet som ligger ved en av de beste strendene i Marbella, har etter ombygningen dessuten fått den samme, nåtidige look´en som de andre Nikki Beach-klubbene rundt om i verden. Stedet åpner hver dag klokken 10.00, og de hvite, bløte solsengene og luftige tipier innbyr til bare å sløve i solen hele dagen. Rett ved den nye poolen er det VIP-senger på det hevede podiet. Dessuten er det en stor utendørs restaurant, en sentralt plassert åttekantet bar, en livsstilbutikk og et spaområde på stranden med spektakulær utsikt over Middelhavet.
 
NIKKI-23
 
Restauranten på Nikki Beach Marbella tilbyr en variert matopplevelse og en meny som er inspirert av søsterrestaurantene rundt om i verden, foruten de fineste sjampanjer og en omfattende cocktail-liste. De kulinariske høydepunktene er lokalt fanget fisk og skalldyr, overdådige sushifade og sesongbetonte salater med et internasjonalt islett. Dessuten lanserer Nikki Beach Marbella i år en ny fine dining meny for å tiltrekke seg selv de mest kresne ganer.
I forbindelse med istandsettelsen sa Marian Romans som er direktør for Nikki Beach Spania:
«2014 blir en fantastisk sesong. Vi har planlagt en masse, spennende arrangementer for å markere stedets nye tiår med stil. Men det viktigste er at vi nå kan hilse våre gjester velkommen til en totalrenovert strandklubb og dessuten takke alle dem som hvert år er med på å gjøre Nikki Beach Marbella til noe helt spesielt.»
Det første arrangementet på Nikki Beach Marbella denne sommeren var sesongåpningen White Party 29. mai. Og framover venter blant annet Champagne World Tour, en brasiliansk fest og mange andre spennende events og temafester. Lørdag 5. oktober stenger stedet for vinteren, noe som markeres med et Red Party. Dessuten er det mulig å leie Nikki Beach Marbella til private arrangementer, og det er et av de eneste stedene i området som har lisens til strandbryllup.
Har du lyst til å tilbringe din dag på Nikki Beach, nyte sommeren, solen og de lekre omgivelsene, så bestill bord på tlf.: 952 83 62 39.
 
NIKKI-58
 
Den første Nikki Beach Club ble åpnet i 1998 av Jack Penrod i Miami Beach, Florida. Siden har det gått slag i slag, og Nikki Beach har i dag klubber over hele verden. Vil du vite mer om Nikki Beach, om de events som finnes i løpet av sommeren i Marbella, eller hva som skjer Worldwide, så klikk deg inn på www.nikkibeach.com.
 
Også i år la Team Norrbom veien innom Nikki Beach på sin årlige sommerlønsj og som alltid var humøret på topp hos medarbeiderne.
Av Mugge Fischer, mugge@norrbom.com

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.