Månedsmagasinet på Costa del Sol
Super Serum Advance fra IS Clinical

Super Serum Advance fra IS Clinical

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Super Serum 350dpi copy
Super Serum lever helt opp til navnet. Nok et fantastisk produkt fra den amerikanske dermatologiske serien IS Clinical som kan både endre arrvev, rynker, pigmentproblemer og store porer i huden.
Super Serum Advance er en vitenskapelig avansert, klinisk bevist formel som for første gang bruker vekstfaktor-stimulerende kobber-tripeptid sammen med vitamin C – og som dermed gir fortryllende anti-aging egenskaper.
Super Serum inneholder dessuten kraftige botaniske antioksidanter og sikre hudlysnere.
 
Forsøksstudier med Super Serum viser at behandling i fire uker morgen og kveld forbedrer helingen av arrvev markant. Produksjonen av collagen i huden med arrvev blir mer og mer regulær og huden heles raskere.
Ved eldre arrvev behandles huden over 12 uker for optimalt resultat. Det forteller kosmetolog Nana Norrbom som fører den verdensberømte hudpleieserien i sin klinikk i Fuengirola.
 
«Collagen i hud vår er viktig. Den sørger for at huden er spenstig og glatt på overflaten. Med alderen produserer vår egen hud mindre og mindre collagen. Med Super Serum påvirkes denne produksjonen i huden positivt, og undersøkelser viser at for at huden kan gjendanne mer collagen må det også kobber-enzymer og C-vitamin til. Super Serum inneholder nettopp disse gro-faktorene og kan derfor forbedre huden og arrvevet betraktelig», forklarer Nana Norrbom.
 
«Vakker hud er for mange det samme som at man har få rynker, og Super Serum er et fantastisk anti-age-produkt pga. den positive collagenpåvirkningen».
 
Ved pigmentproblemer sees også en klar forbedring på kort tid, i tillegg til at åpne porer på haken og nesen trekkes sammen.
Hele IS CLINICAL-serien er produsert på rene botaniske ingredienser, rene vitaminer og er fri for parabener.
 
Konjac-svamper
Det har nettopp kommet en ny forsendelse av de populære Konjac-rensesvampene. De er behagelige å bruke, skånsomme mot huden og renser samtidig i dybden. Og så er de miljøvennlige og fri for parabener.
Konjac-svampen inneholder bare naturlige fibre tatt fra roten av Konjac-planten som er en potetplante som vokser i Asia. Japanerne har spist og brukt Konjac-planten gjennom 1.500 år, og den er godkjent som et legemiddel pga. dens unike egenskaper og helsefremmende virkning.
Svampene er alkaliske og fylt med gode stoffer – bl.a. vitaminer, jern, sink og folinsyre, og de masserer forsiktig huden og stimulerer dermed blodgjennomstrømmingen og hudcelleveksten.
 
I sortimentet finnes mange forskjellige typer som passer til både barn, menn og kvinner. Svampene fås også med tilsetning av forskjellige typer af fransk leire, alt etter hudtype og behov.
Til svært uren hud finnes dessuten en svamp tilsatt bakteriedrepende, brent bambus.
Konjac-svampen kan brukes både med og uten renseprodukt.
Den holder i inntil tre måneder og kan med fordel legges i bunden av en urtepotte der den vil hjelpe planten med å holde på fuktighet.
Konjac-kroppssvampen er særlig god til eksfoliering av huden før påføring av selvbruner, fordi hudoverflaten blir peelet slik at knopper og urenheter minimeres. Bruken av den hjelper også inngroing av hår i forbindelse med barbering/hårfjerning.
 
For mer informasjon om Super Serum fra IS Clinical og de fantastiske Konjac-svampene til ansikt og kropp, vennligst kontakt Nana Norrbom på tlf.: 610 716 048 eller besøk hudpleieklinikken i Fuengirola.
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet