Månedsmagasinet på Costa del Sol
bdr = Beauty Defect Repair – til kamp mot rynkene

bdr = Beauty Defect Repair - til kamp mot rynkene

Del

bdr helse
 
Denne behandlingsformen er unik i sin virkning. Først og fremst skjer det en omgående fornyelse av hudens elastisitet, dernest absorberer huden pleieproduktene mye raskere og helt inn i de dypere lagene.
Hos kosmetolog Nana Norrbom går man til kamp mot rynker, slapp hud, art etter akner, solskader, pigment- og alderspletter, store hudporer, etc. med bdr.
 
«Jeg har arbeidet med bdr-behandlinger i fire år, og jeg opplever mye bedre resultater enn jeg har oppnådd med andre ansiktsbehandlinger», forteller Nana og fortsetter: «Beauty Defect Repair-metoden er basert på en ny teknologi som garanterer en raskere og vesentlig større gjennomtrengning av kosmetiske ingredienser inn i huden. Behandlingen er snill mot huden, men gir samtidig en svært presis og korrekt stimulering av hudens ytterste hornlag og helt ned til de dypere hudlag i epidermis. Behandlingen skader verken levende, nye celler i den nederste delen av epidermis, og heller ikke blodkarene.
 
En bdr-behandling som tåles av alle hudtyper (også de mest sensitive og overfølsomme), er svært behagelig og avslappende, og etterpå føles en kriblende fornemmelse i huden.
Vi kan behandle en gang i uken eller i måneden etter behov, men i løpet av en på 4-6 uker oppnås de beste resultatene, særlig hvis huden er slapp og har dype rynker. Også ved andre hudproblemer som grove porer, uren hud, akne og psoriasis er det en synlig forskjell i løpet av kort tid, og resultaterne er svært holdbare»
 
«Ved injeksjonsbehandlinger som restylan og botox, er det områder i ansiktet som ikke kan nås eller behandles optimalt, og her er en bdr-behandling bedre fordi det er mange forskjellige behandlingsmunnstykker som for eksempel passer godt til rynkene helt tett ved øynene.»
 
«En av de mange forskjellige bdr-behandlingene starter med en pleiende og mineraloljefri rensning, hvoretter huden forberedes med frukt- og melkesyre. De ytterste hudlagene åpnes med bdr-metoden, og hyaleron-serum sluses inn i huden. Deretter lages en avslappende mikro-sirkulerende og pumpende massasje. Huden påføres en kjølende, fuktgivende og gjenoppbyggende gelémaske som avslutning på en aktiv, men behagelig behandling.»
 
«For et optimalt resultat anbefales det å bruke hjemmepleieproduktene i samme periode som kurbehandlingene, gjerne også etterpå. Disse produktene aktiverer cellefornyelsen i huden og får cellene til å arbeide optimalt igjen, derfor oppnås svært raskt en god fuktbalanse og volum i huden.»
 
For mer informasjon, vennligst ring Nana Norrbom – tlf.: 610 716 048.
 
Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.