Månedsmagasinet på Costa del Sol
Konjac Sponge – en etterlengtet nyhet

Konjac Sponge – en etterlengtet nyhet

konjac sponge helse
 
Konjac sponge er et nytt produkt på markedet som revolusjonerer måten å rense huden på. Rensesvampene er behagelige å bruke, skånsomme mot huden og renser samtidig i dybden. Og så er de miljøvennlige og fri for parabener.
Konjac-svampen inneholder bare naturlige fibre tatt fra roten av Konjac-planten som er en potetplante som vokser i Asia. Japanerne har spist og brukt Konjac-planten i mer enn 1.500 år, og den er godkjent som legemiddel pga. dens unike egenskaper og helsefremmende virkning.
 
Svampene er alkaliske og fylt med gode stoffer – bl.a. vitaminer, jern, sink og folinsyre, og de masserer huden forsiktig og stimulerer dermed blodgjennomstrømmingen og hudcelleveksten.
I sortimentet finnes mange forskjellige typer som passer til både barn, menn og kvinner. Svampene fås også med tilsetning av forskjellige typer av fransk leire, alt etter hudtype og behov.
Til svært uren hud finnes dessuten en svamp tilsatt bakteriedrepende, brent bambus.
 
Konjac-svampen kan brukes både med og uten renseprodukt.
Den holder i inntil tre måneder og kan med fordel legges i bunnen av en urtepotte der den vil hjelpe planten med å holde på fuktigheten.
Konjac-kroppssvampen er særlig god til eksfoliering av huden før påføring av selvbruner, fordi huden på kroppen blir peelet slik at knopper og urenhetene minimeres.
Bruken av den hjelper også mot inngroing av hår i forbindelse med barbering/hårfjerning.
 
For mer informasjon om de fantastiske Konjac-svampene til ansikt og kropp, vennligst kontakt Nana Norrbom på tlf.: 610 716 048 eller besøk hudpleieklinikken i Fuengirola.
 
Av Nana Norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.