Månedsmagasinet på Costa del Sol
Colegio Noruego – Møt skolens nye lærere!

Colegio Noruego - Møt skolens nye lærere!

Side 75

I tillegg til 40 flere elever ved skolen dette skoleåret, har skolen også ansatt mange nye lærere og lærerassistenter. Her er de:
 
Mange kjenner nok Bjørn Tore Paulen (41 år) litt fra før, for han hjalp til på skolen med data og andre tekniske ting i forrige skoleår. I år skal lillehamringen være IT-ansvarlig sammen med Kim Slaatsveen og i tillegg undervise i matematikk på VG 1.
– Dette blir et slags år nummer to for meg, så jeg vet jo litt om hva jeg går til. Håper dette skoleåret blir like bra som i fjor!
 
Hege Schistad (42 år) kommer fra Hønefoss nord for Oslo og skal være lærerassistent og dessuten ha ansvar for fysiske aktiviteter og gymnastikk.

– Jeg har tidligere jobbet her på skolen i to år tidligere, men i fjor bodde jeg i Norge. Nå er jeg tilbake her på kysten med høye forventninger, nettopp fordi jeg trivdes så veldig godt de to årene jeg var her. Jeg satser på at dette blir bra for barna mine og at skolemiljøet og livsstilen er som før.

 
Fra Senja i Nord-Norge kommer Hilde Rasmussen (33 år). Hun skal være ansvarlig for spesialundervisningen på skolen det kommende året.
– Jeg gleder meg til å jobbe i et nytt og mindre miljø. Jeg og familien har feriert her i området i flere år og ønsket oss tilbake. Nå er vi her!
 
Ørjan Rasmussen (35 år) er mann til Hilde og kommer også fra Senja. Dette skoleåret skal Ørjan ha ansvaret for musikkundervisningen fra første til sjuende klasse.
– Jeg har tidligere jobbet i kulturskolen og arbeidet flere steder. Nå ser jeg fram til å har bare ett arbeidssted. Jeg tror og håper at arbeidsmiljøet ved skolen er veldig bra.
 
Arne Olsen Kristoffersen (47 år) kommer fra Bergen og skal være kontaktlærer for 6.klassingene dette året, og som allmennlærer skal han undervise i flere fag.
– Dette blir et annerledes år for meg og familien. Våre to barn har begynt i spansk barnehage og lærer nok spansk fortere enn oss. Min oppfatning er at lærerne her ved skolen har et sterkere engasjement enn hjemme. Det er viktig for et godt arbeidsmiljø.
 
Fra Eide på Nordmøre kommer Karen Silset (33 år). Hun skal dette skoleåret drive med spesialpedagogikk.
– Gleder meg til å bli kjent med nye kolleger og elever der vi skal jobbe og studere under andre «rammer» enn i Norge. Å bo i Spania byr på mange goder som vi ikke har i Norge, bl.a. leves livet mer sosialt og med en mer åpen holdning.
 
Dag Sverre Jølstad (40 år) kommer fra Kristiansand. Han skal være kontaktlærer for fjerde klassetrinn.
– Jeg gleder meg til å bli kjent med mange nye lærere og elever, og ikke minst bli kjent med en annen kultur. Dessuten ser jeg fram til å bruke den spanske naturen. For meg som er glad i å stå på ski er det flott å tenke på at Sierra Nevada bare er to timer unna og badestranda bare fem minutter borte!
 
Margrethe Heyn (41 år) kommer fra Stavern og er ansvarlig for spesialpedagogikk på ungdomsskolen.
– Jeg skal lære meg å snakke spansk i løpet av dette året. Jeg hadde spansk på videregående og ser fram til å ta faget opp på ny. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker, store og små. Og så ser jeg fram til å nyte det fantastiske klimaet!
 
Laila Stokknes (40 år) kommer fra Haugesund/Karmøy og skal være kontaktlærer for elevene på VG 1. Hun underviser også i norsk og naturfag på videregående og i 10 klasse.
Dette er spennende! Jeg skal lære mye nytt og møte en ny kultur. Dette blir nok et minnerikt år for meg og mine to barn som også er elever ved skolen. Vi har drømt og snakket om dette i mange år, og nå er vi her!
 
Sigurd Kvammen (29 år) kommer fra Haugesund, men har bodd de siste årene i Oslo. Sigurd skal jobbe 50 % som lærer og i tillegg skrive masteroppgave i Nord-amerikansk, moderne historie. Han skal undervise i engelsk og samfunnsfag i VG 1 og på ungdomstrinnet.
– Dette blir faglig interessant med et spennende miljø og nye kolleger. Førsteinntrykket er veldig bra! Fint med en skole med færre elever i klassene. Det gir muligheter for god oppfølging av den enkelte elev.
 
Lena Slaatsveen (41 år) kommer fra Stange på Hedmarken. Hun er utdannet sykepleier, men jobber dette året som lærerassisten ved skolen.
– For meg er dette litt som å begynne på noe helt nytt. Jeg jobbet et par måneder ved skolen i fjor, og det ga absolutt mersmak. Jeg får en helt annen form for energi med å jobbe med barn!
Av Foto av Bjørn Tore Paulen

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.