Månedsmagasinet på Costa del Sol
Permanent makeup – mikropigmentasjon

Permanent makeup – mikropigmentasjon

Del

Er permanent makeup en ny og moderne trend innenfor kosmetikk? Nei, faktisk har det eksistert i over 20 år og er nå mer brukt og ”in” enn noensinne.Permanent makeup – også kalt mikropigmentasjon – minner på mange måter om tatovering, men er likevel bare semi-permanent og sitter altså ikke i huden for evig. Permanent makeup forsvinner gradvis etter 2-3 år, men kan fornyes igjen og igjen.

Mange, både kvinner og menn, velger denne løsningen for å korrigere for manglende hårvekst (bryn, vipper og skjegg) eller som makeup (eyeliner, bryn og leppekant).
Systemet er bygd opp på naturlige farger uten nikkel, metaller, parfyme og andre allergifremkallende stoffer – og det betyr at alle tåler fargene.
Påføringen av fargen minner en del om ordentlig kroppstatovering. Men nålen går ikke så dypt i huden, og det gjør heller ikke særlig vondt. Fargene har samme ph-verdi som huden og kan derfor utskilles fra kroppen igjen. Mikropigmentasjon kan altså gjøres på nesten alle, uansett alder og hudtype.
Ofte skjer det at våre naturlige pigmenter blir lysere med alderen og hårveksten på bryn og vipper blir finere eller uteblir helt – og det problemet kan løses med permanent makeup. Bryn kan tegnes opp igjen med hårtegnings- eller skyggeteknikk. Øynene kan innrammes helt eller delvis og leppene kan få tilbake sine naturlige konturer. Resultatene kan spenne bredt, fra den lyse, naturlige ”look” til det litt mørkere.
Hygienen og resultatene med Golden Eye, som er det systemet Nana Norrbom arbeider med, er helt på topp.
”Alt er engangspakket og forseglet, fargene er silkeaktige og av svært høy kvalitet – og vil derfor forbli naturlige i huden”, forklarer hun. ”Som forbruker må man passe på å ikke bruke for billige behandlinger med kopiprodukter og Taiwan-farger. Det kan ende i dårlige resultater og allergiutslett. Det er ikke uten grunn at Golden Eye er den eneste godkjente, permanent makeup-systemet i Spania og i EU!”

FAQ
Er permanent makeup ødeleggende for huden? Nei.
Kan man få allergiske reaksjoner? Nei.
Kan man sole seg etter behandlingen? Ja.
Blir huden bedøvet før behandlingen? Ja.
Hjelper lipliner slik at leppestiften ikke trekker ut? Ja
Ødelegges hårsekkene rundt øynene når nålen trenger inn? Nei.
Får man arrvev etter behandlingen? Nei.
Kan man bruke makeup rett etter behandling? Nei, men dagen etter er det ok.
Må området behandles spesielt i dagene etter? / Ja, med en krem.
Blør det mye under behandlingen? Nei.

For mer informasjon om permanent makeup/mikropigmentasjo,n kan Nana Norrbom som er Golden Eye-pigmentist, kontaktes på 610 71 60 48.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.