Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Det danskeide firmaet Nordic Muebles står trygt på det internasjonale kjøkkenmarkedet. I tett dialog med kundene og med god pris- og kvalitetsbevissthet jakter de ut på det store markedet med snekkerverksted som ett av firmaets mange trumfkort.
Hvor mange har ikke opplevd følelsen av å ha hatt innflytelse på et produkt? Et produkt som har vært underveis i takt med nettopp dine overveielser og til slutt havner i din favn. Det kan være en skreddersydd dress eller drakt av den fineste silke fra Østen. Når du tar klærne på, får du med det samme en ”boost” av ego. Forestill deg et helt rom der følelsen av tilfredshet omringer deg mens du kan dufte de forskjellige tresorter, den nye malingen, ditt nye oppholdssted. Du har fått deg et flunkende nytt kjøkken som du selv har vært med på å skape, skreddersydd bare til deg av Nordic Muebles.
De fascinerende køkkener i forskellige stilarter er alle lavet på Nordic Muebles eget snedkerværksted. Her er de bedste materialer udvalgt fra de mest anerkendte leverandører. Det gælder inden for alt lige fra skuffer og hængsler til maling og finér. ”Folk er både prisbevisste og kvalitetsbevisste. Kundene vil gjerne ha noe spesielt, og fordi vi selv bygger kjøkken fra bunnen av, så er alt mulig,” lyder det fra direktør Tonny Marchmann. Virksomheten har ingen standardmål, så hvis man ønsker seg et skap med 46,3 cm bredde, er prisen det samme som for et skap på 50 cm.
Det helt nye er 80 cm høye underskap som gir mer plass, har en mindre sokkel og som etterlater kjøkkenet med et moderne uttrykk. Generelt produserer Nordic Muebles alt kunden ønsker. De ikke-eksisterende reglene rundt mål gjør at det kan lages bedre, smartere og mer eksklusive løsninger for samme pris som for standardkjøkken. Det er en fordel for kunden og altså gode grunner for at folk prioriterer å få tingene håndlaget.

Med krisen i øyekroken
Krisen har satt sine spor på de fleste virksomheter. I Nordic Muebles kan man konstatere at folk har blitt mer prisbevisste etter at krisen startet. ”De har blitt mer oppmerksomme på hva de vil ha for pengene,” forteller Tonny Marchmann. Samtidig med folks bevissthet er det også stadig vekk masser av mennesker med god økonomi. Uansett budsjettets størrelse, produserer Nordic Muebles nok til at de kan kjøpe inn direkte hos de store europeiske produsentene. Det er med på å bidra til at de kan levere høy kvalitet til fornuftige priser. ”Derfor skal vi heller ikke betale en kjøkkenprodusent som også skal tjene penger. Denne besparelsen kommer kunden til gode,” forklarer Tonny Marchmann. Og det er ikke bare besparelser, kunden får. Nordic Muebles har sitt helt eget montørteam i både Spania og Norge som kjenner produktet til bunns og som står til rådighet for firmaet. Det minsker sjansen for eventuelle misforståelser som kunne oppstå. Og gjør i det hele tatt prosessen enklere og langt mer trygg for kunden. Vinn-vinn for begge parter.

Prosjekter med prestisje
Nordic Muebles har gang i to større prosjekter i Norge – til henholdsvis åtte luksusleiligheter i hjertet av Oslo og et luksushus i det mest eksklusive området av Norge – der de leverer kjøkken, baderom og garderober.
Nordic Muebles tenker hele tiden nytt.
”Det er en del av den innovative prosessen når man prøver å være et skritt foran hele tiden,” sier Tonny Marchmann som tilføyer at man alltid kan bli bedre, og at de i firmaet husker på at man ikke må ligge på latsiden, men hele tiden prøve å fornye seg.
Nordic Muebles leverer også kjøkken til Danmark, og har gjort det regelmessig de siste to årene.

Nordic Muebles holder åpent hus 26. oktober kl. 14.00-19.00. Til arrangementet vil det være mulig å se deres siste utstillingskjøkken. Det vil være lekre tapas samt noe godt å drikke, og det vil til og med bli arrangert en konkurranse i løpet av dagen med flotte premier.

Av Nanna Lunnemann

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet