Månedsmagasinet på Costa del Sol
Bio-Strath styrker motstandskraften hos både barn og voksne

Bio-Strath styrker motstandskraften hos både barn og voksne

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Bio-Strath er et 40 år gammelt sveitsisk kosttilskudd. Bio-Strath framstilles av gjær (saccharomyces cerevisiae) og en lang rekke legeurter som gjennomgår en spesiell prosess der celleveggen i gjærcellene til slutt brytes ned (plasmolysering). Bio-Strath inneholder et bredt utvalg av naturlige vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer, nukleinsyrer, ensymer mv. Bio-Strath er uten kunstige fargestoffer, konserveringsmiddel og aromastoffer og tas lett opp av kroppen.

Friske barn hver dag
Barn i spedbarnsstuer og barnehager som er sammen med mange andre hver dag, trenger ekstra krefter gjennom optimal ernæring. Bio-Strath er et naturlig tilskudd av ekstra vitalitet som sammen med et sunt og god kosthold ruster barna til å møte alle påvirkninger fra dagliglivet, og finnes det antydninger til ørebetennelse, kan Bio-Strath brukes forebyggende.

Skolebarn – friske og kvikke
Det er rikelig med fastfood, slikkerier og cola i mange skolebarns tilværelse, og her kompenserer Bio-Strath for eventuelle mangler og motvirker tretthet. En undersøkelse av skolebarn i Sveits har til og med vist at læringen blir bedre ved bruk av Bio-Strath.

Når jobben krever noe ekstra
I en krevende og stresset hverdag trenger kroppen noe ekstra å stå imot med. Bio-Strath er med sitt brede spekter av naturlige vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer, nukleinsyrer, ensymer, mv. og lett opptakelige form et velegnet kosttilskudd. Dessuten anbefales Bio-Strath som tilskudd under bl.a. slankekurer, graviditet, m.m.

Fin form i den tredje alder
Mange eldre har ikke så stor appetitt og risikerer derfor å få utilstrekkelige mengder av næringsstoffer gjennom kosten. En daglig dose Bio-Strath er bra for appetitten og gir ekstra krefter. Dessuten gir Bio-Strath økt energi og styrker også hår og negler.

Sportsfolk – amatører eller profesjonelle
Mange sportsfolk har konstatert at Bio-Strath har økt yteevnen og forbedret utholdenheten. Hard fysisk belastning svekker organismen. Bio-Strath går inn og styrker kroppen og gir en kortere rekreasjonstid etter belastning. Bio-Strath brukes av flere toppidrettsfolk innenfor bl.a. sykling, fotball og skisport. Bio-Strath er godkjent av Den olympiske komités dopingkontroll.
Bio-Strath som finnes som eliksir, som dråper (sukkerfri) og som tabletter (sukkerfri), kan kjøpes hos Vitamina i Centro Idea.
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet