Månedsmagasinet på Costa del Sol
Virksomhetsprofil SBT Skandinavisk Byggtjänst

Virksomhetsprofil SBT Skandinavisk Byggtjänst

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email


Teamet bak SBT Skandinavisk Byggtjänst, Antonio Curylo og Frederick Zelmanovits.

Da det svenskeide byggefirmaet SBT Skandinavisk Byggtjänst for litt over seks måneder siden etablerte seg i Sør-Spania, var framtidsutsiktene uklare. Situasjonen på byggemarkedet tatt i betraktning, var det litt av en satsing å starte opp en ny virksomhet. Men den store interessen fra de mange skandinaver på kysten har gitt firmaet stor suksess på ganske kort tid. Faktum er at uansett hvordan tidene er, så vil det alltid være stor etterspørsel etter kvalifisert byggearbeid på kysten, og det har SBT Skandinavisk Byggtjänst merket helt fra starten.
SBT Skandinavisk Byggtjänst er eid av svenske Frederick Zelmanovits og Antonio Curylo og ble etablert for noen år siden i Sverige. Beslutningen om å utvide aktivitetene til Sør-Spania ble tatt utfra kunnskap om skandinavenes prioriteringer av skandinavisk håndverk, samt etikk og verdier. Dessuten har Frederick vokst opp på Costa del Sol og kjenner både den spanske og den skandinaviske mentaliteten på Kysten. Selv om han har vært bosatt mange år i Sverige, ser han at det fortsatt er en kjempe etterspørsel etter skandinavisk håndverk, kombinert med den sjarmerende spanske arkitekturen. ”Årsaken til den store etterspørselen etter vår arbeidskraft, er at vi kan tilby kvalitetsbygg slik man kjenner det fra Skandinavia. Samtidig er vi vært punktlige og sørger alltid for å gjøre ferdig oppgavene til avtalt tid. Det er noe våre skandinaviske kunder setter høyt, og det er derfor vi har fått så stor suksess på så kort tid,” mener Frederick.
Men også andre aspekter gjør SBT Skandinavisk Byggtjänst til et interessant valg. I og med at firmaet har vært etablert i en årrekke i Sverige, er det i stand til å tilby kompetanse som det ellers kan være vanskelig å finne på kysten. Firmaet disponerer profesjonelle håndverkere som kan ivareta alt fra små til svært store oppgaver. Det vil si at enten det dreier seg om et bad, en terrasse eller bygging av et helt hus, kan man bruke SBT Skandinavisk Byggtjänst. Men ikke bare de typiske byggeoppgavene dekkes. Arkitektur og design spiller også en stor rolle i firmaets tilbud av oppgaver. ”Kundene stiller stadig større krav og har selv ofte en ide om hvordan de vil ha tingene. Mangler de inspirasjon, kan vi alltid komme med arkitektoniske og designmessige forslag som kan la seg gjennomføre i praksis. En ting er hva man ser i et magasin, noe annet er hvordan man gjennomfører og setter prosjektet ut i livet,” sier Frederick og fortsetter: ”Og nettopp der er vi i stand til å gi profesjonell veiledning til kundene om hvordan man best mulig kan gjøre jobben de vil ha utført. Kundene forventer at vi kommer med en løsning som holder, ikke bare i morgen, men også på lang sikt. Derfor velger vi alltid de beste materialer og håndverkere til å utføre arbeidet.

Særlig i Sør-Spania kan det bety mange interessante oppgaver, fordi man her arbeider med materialer som ikke brukes i de skandinaviske land, men som gir et flott, sør-spansk preg.”
Fram til nå har SBT Skandinavisk Byggtjänst fortrinnsvis vært styrt fra Sverige, men i januar bosetter Frederick seg her på kysten med sin familie, for på den måten være i tettere kontakt med kundene. ”Jeg ser fram til å vende tilbake til Spania der jeg har vokst opp. Jeg vet at mange ting har endret seg, men én ting forblir den samme, den fantastiske sørs-spanske arkitekturen og annerledes materialer som marmor, klinker, fliser, tegl og murstein. Det ser jeg fram til å arbeide med,” avslutter Frederick.
Kontakt SBT Skandinavisk Byggtjänst for et uforpliktende tilbud på tlf.: +34 664 74 12 37 eller besøk hjemmesiden: www.skandbygg.com
 

Av Louise Kathrine Pedersen

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet