Månedsmagasinet på Costa del Sol
Jeg trodde at det bare var kniven som hjalp

Jeg trodde at det bare var kniven som hjalp

Som mange andre har jeg et ansikt som ikke alltid viser alder min slik jeg føler det innvendig. Særlig ikke når musikken setter i gang og der er fest og farger. Tiden, alderen, min til tider – som min far sier – utsvevende livsstilen setter sitt preg – også på mitt ansikt. Litt furer rundt nese og munn, poser under øynene og rynker i pannen. Ja, for ikke å snakke om en begynnende kalkunhals.
Alt dette trodde jeg bare at man kunne fjerne med botox, kirurgiske inngrep eller rett og slett bare ved å putte en papirpose over hodet – med et fargetrykk av Keanu Reeves. Men nei, det er faktisk noe annet som hjelper: Elsebeth Nybroe-Nielsen som med sin helt spesielle teknikk utrettet mirakler.
ENN-Care har vist seg å være til god hjelp for meg. Mange ganger den siste måneden når jeg har vært ute og nevnt at jeg er i gang med en naturlig ansiktsløfting, er de beste kommentarene jeg har fått de som har fortalt meg at de har lagt merke til det og faktisk trodde at jeg hadde vært "under botox-nålen".
En normal grunnbehandling hos ENN-Care består av seks behandlinger. Jeg har nettopp avsluttet den siste, og skal nå bare ha en oppfølging hver 4. uke.
De første behandlingene var morsomme, særlig husker jeg tydelig Oasis-effekten. Jeg må med en gang skyte inn at behandlingen helt og holdent foregår ved hjelp av massasje utført av Elsebeth. Ingen nåler eller skalpeller. Men som sagt: Oasis-effekten opplevde jeg særlig rundt nesen og kinnene. Når Elsebeth masserte, lød det akkurat som når man stikker fingrene i et stykke grønn oasis. Jeg kunne rett ut merke hvordan spenningene i ansiktet løsnet, og alt føltes litt lettere.
Hver av de seks behandlingene har sine hovedområde, og særlig behandlingen som fokuserer på panne og øyne, ga virkelig resultat. Plutselig var rynkene i pannen mindre synlige, og de små rynkene ved øynene var også, om ikke borte, så kraftig reduserte. Og det morsomme ved effekten i pannen, var at jeg etter hvert faktisk har blitt svært oppmerksom på hvordan jeg bruker ansiktet. Jeg har blitt mer varsom med å rynke pannen av alt jeg ser og hører. Jeg ser jo at det ikke er særlig bra for ansiktet mitt. At jeg også gleder meg over at jeg kan rynke pannen, dersom jeg vil, er en helt annen sak – i det minste er musklene mine ikke bedøvet av botox.
Mange av oss trener kroppen daglig, aktiverer våre muskler og forsøker å leve så sunt som det lar seg gjøre. Så hvorfor ikke også gjøre noe for ansiktet? Og det som særlig overrasket meg med ENN-Care, var måten ansiktsmusklene lett kan aktiveres og avspennes. Massasjen sørger for en bedre blodgjennomstrømming som også sikrer en flottere hud og mer spenstighet. Andre virkninger jeg også har merket, er at spenningene jeg hadde rundt øynene, er borte. Jeg har fortsatt hodepine av og til, men den lille, daglige “spenningen” rundt øynene er borte. Jeg gleder meg allerede til neste måned når jeg skal ha en oppfølgende behandling. Da tror jeg at Elsebeth vil fokusere på panne og furer rundt nesen.

Har du lyst til å prøve, har ENN-Care i oktober et introduksjonstilbud der du kan få en prøvetime til bare 40 €. Så kan du selv oppleve effekten og velværet det gir å få løftet ansikt på en helt naturlig måte.

Av Mugge Fischer

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.