Månedsmagasinet på Costa del Sol
Semipermanent makeup – noe for deg?

Semipermanent makeup – noe for deg?

Jeg opplever ofte å ha kunder på klinikken som ikke vet hva semipermanent makeup er. Noen har hørt om det, men er redd for at behandlingen er for smertefull eller tror at fargene vil bli i huden for alltid, akkurat som tatoveringer. Men begge deler kan jeg avkrefte.
Semipermanent makeup er en teknikk der man kan oppnå en enkel, rask og perfekt makeup i hverdagen. En makeup som sitter like godt gjennom alle døgnets 24 timer.
Så jo, det er en fantastisk mulighet for å gjenskape f.eks. øyenbrynen som ofte forsvinner helt eller delvis med alderen, skape en jevn eyeliner som får øynene til å virke større, eller så kan du markere leppelinjen hvis den har begynt å “flyte ut”. Denne behandlingen får også leppene til å virke fyldigere.
Prosessen går ut på innpigmentere testet og non-allergisk farge i overhuden slik at du får en naturlig "look" 24 timer i døgnet. Fargen holder som regel et par år, og deretter utskilles resten gradvis.
Goldeneye-systemet som jeg er utdannet i å bruke, er EU-godkjent, og alt er gjennomtestet slik at man kan føle seg helt sikker på at det ikke kommer allergiske reaksjoner på hverken farger eller nåler. Derfor kan jeg love at semipermanent makeup påført med Goldeneye-systemet er en nor for deg – også selv om du er allergisk overfor vanlig makeup.
For brillebrukere er det en stor hjelp i det daglige ikke å måtte sitte med forstørrelsesspeil for å få lagt en pen og ens makeup, og selv kontaktlinsebrukere kan få semipermanent makeup.

De fleste mennesker er ikke så begeistret for nåler, men disse er ultratynne og går ikke så dypt i huden som kroppstatoveringsnåler gjør.
Jeg påfører alltid først en lidokainkrem som lokalbedøver huden, og deretter merker man nesten ingenting.
Før behandling avtales en prøvekonsultasjon der jeg vurderer hud, hårfarge og ansiktstrekk. Jeg anbefaler det som passer til din type, men det er til enhver tid deg som kunde som treffer den endelige beslutningen om farge (det finnes et svært stort fargeutvalg) og fasonger.
På selve behandlingsdagen påføres bedøvelseskremen og vi går i gang. Behandlingstiden varierer alt efter hvilken teknikk som brukes, men regn med et par timer.
Den første tiden må det behandlede området jevnlig påføres spesialkrem, og det anbefales å unngå solbadning, sandstrand og pool i fire dager.
Når huden på nytt er helet, ettersees området og evt. fargehull i streken fylles ut.
Deretter har man den enkleste og flotteste naturlige makeupen som holder et par år framover.
Mangler du hår i øyenbrynet, har du for få vipper eller kanskje en utydelig leppelinje, så ring og bestill tid for en gratis og uforpliktende konsultasjon på min klinikk – eller ønsk deg en semipermanent makeup-behandling til jul.
For mer informasjon og timebestilling, ring 610 71 60 48.
 

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.