Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Lørdag 8. oktober inviterer det skandinaviske innkjøpssenteret på veien mellom Fuengirola og Mijas til stor fødselsdagsfest.
Butikkene i Centro Idea har satt alle kluter til for å gi fødselsdagsgjestene en fin oplevelse, og det er således gode tilbud på skandinavisk mote og lingeri, kosttilskudd og helseprodukter, boligtekstiler, hårpleieprodukter, smykker og skjønnhetspleie, mm.
Dagen lang kan man la seg underholde av den populære gruppen Tres Divos som opptrer med megahits av Andrea Bocelli, Michael Bublé og Il Divo, samt de store musikalnumrene fra verdens største teatre og operahus. Bak de musikalske arrangementene står en av gruppens medlemmer, Nicholas Pound, som har vært hovedrolleinnehaver i musikaler satt opp i Londons West End, f.eks. Jean Valjean i Les Misérables, Juan Perón i Evita og Don Quixote i Man of la Mancha. I tillegg har han opptrådt som Perón i Evita og Molokov i Chess på Spektrum i Oslo.
Akkurat som Nicholas har Tom Lowe vært profesjonell sanger i mer enn 25 år og kan vise til et flott CV med mange store roller i Storbritannia.
De to kapasitetene møtte Arran Harding her på Costa del Sol der han har livnært seg med å synge i en årrekke. Gruppen Tres Divos ble etablert i 2009, og de har hele tiden vært stor etterspørsel etter den. Nå kan du altså høre dem synge i Centro Idea der det naturligviser gratis adgang.

"Vi håper at svært mange, både faste kunder og nye ansikter, vil stikke innom", sier Kasper Viggo Jensen fra Dansol som står bak driften av Centro Idea. "I løpet av sommeren har Delicatessen skiftet eiere, og Luís og Raúl, som også eier Den danske slakter og Favoritten i Los Boliches, er klare til å ta imot kundene med masser av nye, skandinaviske spesialiteter. Den italienske restauranten Da Bruno er i full gang med ombyggingen av sitt nye lokale, og fram til de er klare til å åpne, er det Delicatessen som står for serveringen i Centro Idea.
Og så håper vi selvfølgelig at arbeidet på Mijas-veien snart er ferdig slik at vi igjen kan kjøre helt til og fra sentret fra Fuengirola."

På Centro Ideas fødselsdag innbyr Delicatessen til en mottakelse slik at de nye eierne kan hilse på kunder og venner, samt by på en forfriskning i forretningen.

Centro Ideas fødselsdag feires altså lørdag 8. oktober fra kl. 11 til 16 med levende musikk, masser av gode tilbud og en lekker lunsjtallerken til bare 5,50 euros.
Du finner Centro Idea på Ctra. de Mijas km. 3,6 – rett ved siden av SEAT.
 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet